Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Еве го Погба денес со Лацио, се посра, жив го немаше...
Премногу ми е overrated мене али ај.

Ne e overrated. Pred edna nedela se vrati od povreda, ne igrashe 2 meseci. Vecerva ne igrashe dobro, Lazio so strashen presing, silna igra, no se nadevam ke ti se smeni mislenjeto na 6 Juni.

TREBLE is coming.........:rolleyes:

Ова вечерва од Лацио беше страшен пресинг?

Ова вечерва од Лацио беше страшен пресинг?

DA, i toa vo prvoto poluvreme i toa kakov presing, isto taka i vo vtoroto poluvreme, nie igravme i bez Morata, Marchisio i Buffon. No sepak sampionski tim imame i pobedivme :D Za na 6 ke zboruvame, gladiatorite se spremni ;)

Разочараност на лицето на Суарез, поради неможноста да настапи на дуелот со Атлетико

Ние на вас Погба вие на нас ушкото и средено е. :D

Длабок наклон. Фала за се. Среќен сум што живеев во твоето време. Од La Masia до врвот! #GraciesXavi

CFjB7WZUIAI1JPK.jpg:large

Сержи Роберто, Педро, Монтоја, Масип и Адриано, се играчите кои е можно да заминат од клубот ова лето. Едноставно овие играчи имаат прилично мала минутажа и веројатно би барале клубови каде што би играле повеќе [as.com].

Чави на почетокот од оваа сезона, како што пренесува "Daily Mail" му рекол на Меси: „Не можеме на себе да си дозволиме минатата сезона да се повтори, ти тоа добро го знаеш. Сакаш ли Роналдо повторно да ја освои Златната Топка? Престани да се за*баваш Лео.“

ЧАВИ: „Сакам објавам и да потврдам дека ќе ја напуштам Барса по завршувањето на сезоната. Тоа не беше лесна одлука, но е конечна. Мислам дека сега е вистинскиот момент да одам. Ќе продолжам да играм за Ал Сад во Катар и тоа две сезони со можност на продолжување на соработката на уште една година. Исто така ќе бидам во можност да се изградам себеси како тренер и спортски директор!

Барселона 2014/15:
Најмногу дриблинзи: Меси - 294
Асистенции: Меси - 27
Направени шанси: Меси - 140
Голови: Меси - 54
Освоени топки: Алвеш - 279
Додавања: - Алвеш - 3.612

Излезе информација дека договорите меѓу Алвес и Барса биле прекинати и немало договор, ќе си одел Дани. :place: Данило ни го зеде Реал, појма немам кој ќе го земаме во јануари, а уште помалку знам како ќе играме до тогаш. :гомце:

ЕлМундо со информација дека Гундоган е пред потпис :eek:

Алвеш одбил една понуда, стигнала експресно друга подобрена, повторно одбил...Изгледа сака да замине..Тоа е тоа, ќе крпиме некако до Јануари..А баш бев среќен дека влезе во форма, мислев дека може да изигра на високо ниво уште една сезона..Заминувањето ќе го објавел во вторник на прес..

ЕлМундо со информација дека Гундоган е пред потпис :eek:

Не пред потпис туку преддоговор :D

Barcelona have a pre-deal on the transfer of Dortmund midfielder Ilkay Gundogan (24). The player has passed a medical test in Munich. [md]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom