Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Stvarno greota e sto ne mu se dava sansa na Bartra da prerasne vo nov lider na odbranata. Vaka ke ne napusti i posle ke placat za toa sto propustile. Inace Nejmar von forma vecerva, Suarez zasluzuva gol vecerva

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Не им дозволи да ги изведат корнерот на крајот :kuracc:
Добро играме, само да не примат второво, а шанси за гол ќе имаме.

Суарез пак премногу промашува..[DOUBLEPOST=1423684816][/DOUBLEPOST]Сопкасти на www.livefootballol.com

Не разбирам зошто на Нејмар му го остави пеналот, па пушти го Суарез нему му требаат голови за да ја крене самодовербата.

Не разбирам зошто на Нејмар му го остави пеналот, па пушти го Суарез нему му требаат голови за да ја крене самодовербата.
Ova da. A osven toa sekoja cest na toa sto dozvoli drug da izvede penal [emoji106]

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Абе Ракитиќ нека бија па да видиме кој ќе ја фати. Ова е лошо, од 4 пенали сезонава 3 промашени (заедно со rebound-от на Меси со Атлети).

:zver:
10672296_938600976164771_3935282388242172556_n.jpg

Тер Штеген дупка. Бегај и голманите ги зарекнав упм. Не пишувам поќе.

Криво ми е за Тер Штеген што прими пацерски гол,и за шутот од Суарез од 40тина метри што не влезе.На Нејмар не би му дал ама никад повеќе да шутне пенал.Многу се нервирам кога некој изведува пенал со триста маневри пред да шутне(како Нејмар вечерва).Трчај лево,па десно,па допри,па види го голот и на крај посери се:eek:
Најбитно тепавме вечер и сме многу блиску до финале(y)
Иначе мен оф тхе меч вечер дефинитивно Маскерано:cuc:

Нејмар последниве две појче шанси поеба од Суарез, шо не е лесна задача. Не смеј онака да си го лади, не се Горка и Асенхо некој месечари од бразилска лига.

Заслужена победа вечерва, иако можеше да биде и поголема, сепак и вака е добро.. веќе 70 % сме во финалето, но да го почекаме и реваншот и да го потврдиме сето тоа... сега не очекуваат две полесни утакмици во Ла Лига на Кампот каде што очекувам сигурни победи :D

^
И да го врати Санчез:love:
(Нека го трампаат за Педро :D)

Данило е добра опција, а и мислам дека може да ни биде голем плус тоа што Тељо е во Порто па можеме и да го вклучиме во трансферот.

Да си го вратиме Тиаго назад во Барса, ако Пеп се реши да си оди од Баерн во наредните 2 сезони може и ќе имаме таква шанса :)[DOUBLEPOST=1423858742][/DOUBLEPOST]Интересна статистика

B2y879GIgAAOu0s.jpg:large

И тоа со самодоверба левел 0

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom