Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Многу сте разгалени , шо се жалите на Суарез чоекот на 17 настапи сезонава има 5 гола и 10 асистенции, башка не беше стартер на сите, и не е прва виолина, покрај Нејмар и Меси.. има многу тешка задача и нормално осеќа притисок голем
Може од вас некој ќе рече остај статистика многу зицери утиња , али и тоа е дел од фудбалот, сеа вие мислите оти Меси е 100% ефективен и сите се такви.. Меси е Меси.. еден и милион и тоа е тоа.

После Меси има најмногу креирани шанси и асистенции, така да нема потреба од толку хејтање на Суарез. Човекот немаше претсезона и почна да игра дури во октомври, треба да се навикни на нова улога во тимот и за тоа треба време. Воопшто не му замерувам за промашените шанси се додека придонесува на друг начин. Напаѓачиште е и само е прашање на време кога ќе почни со голови на секоја утакмица.

Да де, и јас не му замерувам додека има кој да му ги поправи грешките.
Кога ќе ги играме главните утакмици, ко ќе биди тесно, кога правиме 2-3 шанси во утакмица и ко ќе ги заеби тогаш ќе ве видам.

E така да си знаете :icon_lol:
Пингај бре, немој како тинејџерка. Пет години поминаа од фамозниот натпревар, а се уште со финтици од второ одделение. Разочаран.

Инаку, Иниеста ми е еден од омилените нон Челзи играчи. Така што...
yeah_eddie_murphy.gif

Леле души4ка, кој се вратииииил....ањњњњњ @RATM ние тебе сакаме, нас без тебе досадно <3

Пет години подоцна... истата рамка. Не ми се верува. Па мечки ќе евoлуираа умствено повеќе.

Вие среќни, јас повеќе :cool:

Во Ла Лига колку голови има и настапи?

Фино лепо отвори и види, не изигравај трол мастер :icon_lol:

Хејтај го колку сакаш , на чоекот му треба адаптација, а статистички не е толку лош.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom