Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Овој е тотален анонимус левел ни на мајка му не и се верува дека потпишал за Барса.

Ај бе за арно за убаво нека е, ќе го видиме шо дрво е.

Овој е тотален анонимус левел ни на мајка му не и се верува дека потпишал за Барса.
Нас 3 години не водеа анонимус тренери, сега проблем ќе правиме за трет или четврт во низата бекови

Душава ме боли за Бенатија... најдобриот CB за минатата сезона за сума од неполни 30 милки, а нашиве запнале по Маркињос цело ебано лето...
Brat biznis e toa. Koga pocna transfer rokot site znaea deka ke kupuvate shtoper i vi gi nakachija cenite, da ne recham dupliraa. Isto kako shto im se deshava na United sega site gi cedat do posledno evro. Benatie ne koshtashe 26m evra plus 2 + 2 m evra u narednite 2 godini. Nashiov nov sportski direktor epten prljavo igra na pazarot a ne treba da se zanemari koja vlechna mokj ja ima Pep koga se raboti za transferi.

Последно уредено од модератор:
Нас 3 години не водеа анонимус тренери, сега проблем ќе правиме за трет или четврт во низата бекови
Освен Тата сите останати беа познати.
Добро на ваков одличен трансфер рок мораше Зубизарета да ја истакне својата неспособност со ангажирање на играч за кој ниту еден спортски аналитичар не може да даде коментар.

Откако безуспешно цело лето се обидуваат да му најдат клуб, од управата го известиле Сонг дека може да си замине како слободен играч. :pos:
Ни пари не сакаат, само да го нема во екипата. :ROFLMAO:

Прв пут го глеам ова урлам од смеење : ))

Барем жената му е добра :icon_mrgr:

BwCnjlWIYAA_enb.jpg:large

Каков Меси, каков Роналдо, каков Пеле, каков Марадона...

Зуберот е најдоброто нешто што му се случило на фудбалот воопшто.

Леле урлам секогаш кога го гледам ова со Сонг :pos::pos::pos:

Suarez: "I rejected other options because my dream was to play at Barça. When I heard they were interested, I had no doubts."

Си знаат они кои се..:icon_lol:

Годинава за да се вратиме на врвот треба да ги победиме сите најдобри екипи во Европа, без исклучок..Противниците во групата не се наивни, убеден сум

Добра група, ПСЖ за тест и 2ца аутсајдери.

10593208_10152816371554305_7426504836840784956_n.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom