Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Barcelona want to sign Atletico midfielder Koke (22) this summer. He has a 60M buyout clause, Barcelona hope to sign him for 40M. [sport]

Сега за сега ми се свиѓа на каде тера летово...

Gazzetta dello sport : Juventus will buy Alexis Sanchez for 20M + Llorente fro. FC Barcelona. The deal is close. #fcblive

Катастрофа ќе бидеме на крилните позиции

Barcelona want to sign Atletico midfielder Koke (22) this summer. He has a 60M buyout clause, Barcelona hope to sign him for 40M. [sport]

Сега за сега ми се свиѓа на каде тера летово...
која зрелост покажува на само 22 години :cuc: штета друг ако го лапне

Стварно не гледам зошто Коке би преминал во Барса иако јас би сакал лично. Во моментов го живее неговиот сон со Атлетико..Игра за шампионот на Шпанија, а многу веројатно според мене и за идниот шампион на Европа...Ваков Атлетико ќе биде конкурентен уште минимум 2 сезони и ќе биде во врвот на европскиот фудбал..Во моментов сме само поголемо име од Атлетико ништо повеќе

Gazzetta dello sport : Juventus will buy Alexis Sanchez for 20M + Llorente fro. FC Barcelona. The deal is close. #fcblive

Катастрофа ќе бидеме на крилните позиции
Не бее :facepalm:
Сакав да дојде Љоренте, за да има на кој да се нафрла против бункер екипите, ама не по цена да си го дадеме Алексис.

Алексис колку сум го пцуел и јас немам појма. И таман се вклопи и почна да игра и веројатно ни беше најдобриот играч сезонава, они ќе го продаваат. Ок, нема проблем. Ама Педро ако остане треба сите колективно во Медитеранот да се дават.

Педро не го можам никако и мора да лета од клубот, ако сакаат и преку уницеф нека го даваат некаде само да го нема. Алексис мојот омилен играч ако го шитнат нек си ебат матер со све трансферите шо ги најавуваат

Како еднаш Алексис не се побунил, како еднаш не сум видел во него помалку желба и жар во играта...Кога тој дојде Барса беше шампион во Европа сите беа ѕвезди, му беше дадена нова позиција, се мачеше во корист на Меси..И кога почна немилосрдно тој да ги решава натпреварите..го пуштаат во Јувентус..Не само управата туку и Меси има големи комплекси кои се набиени во оваа сезона...

Сега Меси бил κρив за пρодажбата на Алеκсис (аκо го пρодадат де)!
Пρво немал да го пρодолжи договоρот аκо не остане Пинто и да се донесе Агуеρо, сега ова :pos:

Мадρидсκата пρопаганда може да се κаже деκа е успешна чим и навивачи на Баρса повеρува...

Последно уредено:
Која мадридска пропаганда кога тоа апла се гледаше дека Алексис не може да игра кога Меси е во тимот, ќе приметев секој пат коа ќе се одлучеше за шут одма кон Меси ќе се извинеше. И пишав пред месец дена дека ќе го видите овој играч кога ќе иде во некој тим ко Јувентус пример, е тек тогај ќе сфатите што сме пропуштиле. Меси како Меси ако толку му е до успесите на Барса требаше да увиди на време дека не му е сезонава до фудбал дека со паметот е на светското и местото да му го препушти на Санчез како класична 9ка, а не вака страшен играч треба да се троши на позиција крило во сметка на малиот. А ете и Нејмар игрите од Бразил никако да ги пренесе кај нас токму од тоа што игра надвор од позиција. Ја сум објективен и гледам како стојат работите моментално, не сакам играчи да играт на стара слава, трубев цело време пред 6-7 месеци дека помина времето негово вие па не тек најдоброто му следувало:pos:, ајде тек наредна сезона следува она најдоброто. Сакам независна Барса не сакам команданти во тимот

Немам појма за мадридската пропаганда и не ме интересира истата. Ова што го кажав претходно е мој заклучок, не мора никој да се сложува со мене...

Beck's, што точно ти смета кај Меси толку?

Beck's, што точно ти смета кај Меси толку?

Тоа што играше секој натпревар 90" иако не заслужуваше такво нешто, тоа што барем на клучните натпревари како што беа натпреварите со Атлетико не покажа улога на лидер како што се представува во тимот и какви се очекувањата од него. Тотално незаинтересиран во 90% од сезоната, и не ми се јасни фановите ај годинава нема врска се чува за светското. Вие за Барса ве боли или за Аргентина. Тоа што соиграчите ако случајно не му подаваат треба ОБАВЕЗНО да му се извинат, и го сметам како директен виновик за заминувањето на Ето, Ибра, Виља и ете сеа најверојатно Санчез. Мене ми недостигна тројката Анри-Ето-Меси, кога не беше важно кој ќе погоди, немаше љубомора, нема рчки помеѓу играчите, зашто шутна, зашто не ми подаде бла бла бла. И да сакам класична 9ка во тимот, овој ако толку го сака Барса нека се префрли на крило

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom