Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
neznam za vas ama jas nema da bidam mnogu zadovolen i da osvoime titula[DOUBLEPOST=1399818167][/DOUBLEPOST]neznam za vas ama jas nema da bidam mnogu zadovolen i da osvoime titula

neznam za vas ama jas nema da bidam mnogu zadovolen i da osvoime titula
kill-you-michael-scott.gif

А добро кој пиша дека е скап? Ако го земиме за толку на коњ сме, јас не реков ништо за тоа. По денешните цени реално толку вреди тој, јас велев дека ни треба друг профил на стопер што нема да биди толку сличен со Пике.

Мене Луиз не ми се допаѓа како избор за стопер, киксер е ќе се тепаат со Пике кој прв да киксне. Нема прикажано којзнае што досега, во Челзи Кејхил и Тери играат пред него.

sakam deneska ubedliva pobeda i da gledame pekol posledno kolo
10344805_778629698828567_2064169130282141787_n.jpg

Ова со Цеск место Чави е тоа што сакам да го видам наредната сезона

Ова со Цеск место Чави е тоа што сакам да го видам наредната сезона
Гледај вечер колку ќе биде за никаде. Мислам, се надевам дека конечно ќе ме побие ама до сега стално заебувал работа на таа позиција.

Гледај вечер колку ќе биде за никаде. Мислам, се надевам дека конечно ќе ме побие ама до сега стално заебувал работа на таа позиција.

Досега само на еден натпревар играл на таа позиција.

Досега само на еден натпревар играл на таа позиција.
Оваа сезона да. Првата играше таму малку почесто, а лани кога видоа дека не иде изигра едвај 5-6 утакмици таму.

Да, лош пренос на Спортклуб морав да ја пуштам Барса на нет

Санчез го игра натпреварот на годината. Какви асистенции и пасови прави дечкото, ЦАР! Техниката му е топ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom