Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ова вистина дека Алвеш постигнал договор со ПСЖ? :place:[DOUBLEPOST=1399744483][/DOUBLEPOST]

^
Тоа значи дека ќе купуваме и некој на негова позиција т.е. ДМФ или пак договорен ни е Давид Луиз па одвреме навреме ќе игра тој ДМФ.Нема шанси цела сезона да ја изгураме само со Буски.(Маскерано не го рачунам,зошто нема шанси во Барса некад да заигра на таа позиција)

Според некој бразилски весник Давид Луис веќе одлучил да дојде во Барса.

П. С денес е роденден на Дон Андрес Иниеста Лухан

Последно уредено:
Среќен, легендо!
INIESTA_A_20060517_GH_L.jpg

40 милиони фунти за Давид Луиз, со тоа ќе стане најскапо платен дефанизвец во историјата на фудбалот :confused:

Не знам само дали го купуваме заради фризурата што му е слична ко Пујол. Одличен стопер, ама не и стопер кој можи да игра заедно со Пике.

Евра се не се фунти а и предходно читав дека трансферот ќе чини 30-35 мил евра

Е добро што очекувавте вие со моменталните цени на трансфер пазарот нема квалитетен фудбалер под 30м

Кога ќе ми текне дека 25 мил Чегрински го плативме,тогаш 30-35мил за Давид Луиз е солидна цена:D

Спремни сте за вечер. :D

Со оглед на набилданите цени кои ги прават арапите, парите за Давид Луиз се некоја нормална цена. После трансферот на Нејмар подобо е да си молчиме за цени.:)

Луиз читам најмногу што го критикуват е ради тоа што позиционирањето му е катастрофа па сеа ќе видиме ама ипак полошо од сеа не можи да биди

ха,аман бе ко вие да ги давате парите :pos: имало фанови - агенти,менаџери,адвокати,друга администрација по форумиве беееееееее

мене лично ме интересира да гледам фудбалски меч,а тоа што некој може да си дозволи да фрли ко од шала толкава сума за еден играч значи само дека има моќ да одлучува за иднината.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom