Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Му посакувам да го служи здравјето, ама според сликата не изгледа добро :(

Toa e taka poradi terapiite sto gi prima. Se nadevame deka ke mu pomognat.

Tito prima hemoterapija, koja ja primaat 90 procenti od lugeto koi imaat poodminata (docna) faza na nekoj malignom. Celta na terapijata e da se suprimiraat site kletki od delba. t.e da se namali sirenjeto na rakot na narodno kazano. Kletkite koi se delat se i onie na vlaknata..Tie postojano se vo delba, i se sozdavaat na novo i nov..Pri hemoterapijata se i tie zafateni iako se zdravi..Prognozata e deka tie povtorno ke se regeneriraat koga prestanuva terapijata..No realno vo medicinskite krugovi, hemoterapijata ja smetame kako pocetok na krajot, t.e poveke pravi steta odosto realno moze da go izlekuva pacientot. Se nadevam so nego nema da bide takov slucajot..znaete se na krajot zavisi od nekoja visa sila..ANIMO TITO

Bdjxx9AIYAA9Tcd.jpg:large

Tito prima hemoterapija, koja ja primaat 90 procenti od lugeto koi imaat poodminata (docna) faza na nekoj malignom. Celta na terapijata e da se suprimiraat site kletki od delba. t.e da se namali sirenjeto na rakot na narodno kazano. Kletkite koi se delat se i onie na vlaknata..Tie postojano se vo delba, i se sozdavaat na novo i nov..Pri hemoterapijata se i tie zafateni iako se zdravi..Prognozata e deka tie povtorno ke se regeneriraat koga prestanuva terapijata..No realno vo medicinskite krugovi, hemoterapijata ja smetame kako pocetok na krajot, t.e poveke pravi steta odosto realno moze da go izlekuva pacientot. Se nadevam so nego nema da bide takov slucajot..znaete se na krajot zavisi od nekoja visa sila..ANIMO TITO
Може да излечи рак хемотерапијата, т.е. скоро лечи во 90% од случаите освен кај некои одредени типови на ракови со посебни малигни клетки кои се делат како луди и со брзина на светлината го напаѓаат организмот. Но не ти дава хемотерапијата никаква гаранција дека ракот нема да направи регрес за некоја година и да се појави повторно со посериозни симптоми и ефекти.

Кај Тито направи регрес и за жал организмот на човеков е како два пати со топ да го гаѓале, тешко дека веќе некогаш пак ќе се бави со фудбал а и општо со било каква физичка активност.

Почна на заебанција, ама секогаш кога Тата играше со двајца деструктивци Бускетс и Сонг сезонава, секогаш добро ни одеше.

Виктор​
Дани-Пике-Машче-Алба​
Сонг-Бускетс​
Иниеста​
Санчез-Меси-Нејмар​
Незнам колку е реално да се очекува тоа за утре, но јас така би почнал против Атлетико.

Меси изгледа нема да стартува, а негде пишуваат Нејмар воопшто нема да настапи.

edit

Аман веќе од дилемите дали Меси е спремен да настапи на некој меч или не !

Ако е спремен Нејмар за од прва минута, Меси нема да ни е потребен, доволни ќе му бидат 30тина минути. Педро и Санчез се расположени. ИНаче Алвес и Чави ќе играат или?

После она што го гледам сезонава(а и сезоните претходно), јас би го играл Бускетс напред, не како ДМФ, туку како ЦМФ(на местото на Чави и Иниеста). Одличен би бил за таа позиција, не дека и на ДМФ не е одличен.

После она што го гледам сезонава(а и сезоните претходно), јас би го играл Бускетс напред, не како ДМФ, туку како ЦМФ(на местото на Чави и Иниеста). Одличен би бил за таа позиција, не дека и на ДМФ не е одличен.

Не е до Бускетс, туку дека нема подобар од него за ДМФ па затоа не мрда од таа позиција.

Сонг може понапред, Бускетс не. Буски многу добро ја чита играта, и сече многу топки. На позицијата на Чави и Иниеста нема да може да го прави толку тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom