Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска и Фабрегас е тотално изгубен, ниту се трудеше во дефанзива додека играше во средниот ред, ниту трчаше, си го ладеше човекот!
Пике е веќе жалосен, катастрофален бе!

Слабо прво полувреме, среќа го имавме Меси 20-тина минути и ни даде водство, сега нека стегнат заби и нека победат.

Нека прифаќа побрзо Иниеста 12м по сезона, со играта заслужува 3м. Се надевам дека сум грешка и ќе ме демантира во следните натпревари

Без Нејмар во првите пола саат изгледавме исто како лани. Сега уште и без Меси ќе мора да играме. Спремен сум да се кладам дека ако влезе Нејмар ќе почеме да ги газиме.

Тактичка победа, браво за Тата.
Чави и Бартра одлични!

Што му беше на Валдес... Иначе зашто бе не шутира Санчез, еднаш бе да го видам да шутне у гол. Памтам коа дојде каков гол им даде од 20м на Реал ццц

Е на вакви натпревари се добива искуство за младите, а не како лани го изгореа Бартра со Баерн.

Да си ебам векот, се спремам да ја гледам Барса од 20 ч., кога гледам нашиве завршиле, играле од 18ч. :facepalm:
Нема врска, и онака гледам повторно мрчите за играта :icon_lol: резултатот е одличен, веројатно ќе почекам до вечер да го симнам натпреварот од Замунда.

Слабо изиграа денес ама сепак 3 бода си се 3 бода :) Тата сериозно треба да размисли кога ќе се вратат Пујол и Маскерано наместо Пике да почне да го игра почесто Бартра :):):) дечкото изигра без грешка денес и знаев уште кога влезе во првиот тим дека има голем потенцијал дечкото, не за џабе беше прогласен за најдобар одбрамбен во Сегунда и во најдобриот тим на Европското до 21 само што треба да му се дава почесто шанса да добие поголема самодоверба

Да си ебам векот, се спремам да ја гледам Барса од 20 ч., кога гледам нашиве завршиле, играле од 18ч. :facepalm:
Нема врска, и онака гледам повторно мрчите за играта :icon_lol: резултатот е одличен, веројатно ќе почекам до вечер да го симнам натпреварот од Замунда.

Млаку досаден натпревар, ама одиграа добро и рутинирано. Нема потреба да ја гледаш целата

Alegria-de-los-jugadores-del-B_54390147200_54115221157_400_640.jpg

Stats Marc Bartra:
Passes 71/75 - Tackles 4/7 - Clearances 12/12 - Aerial Duels 2/3 - Fouls Committed 3 - Yellow Cards 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom