Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
и се надевам дека сега ќе му се даде шанса на Roberto кој малце по малце ке учи од Xavi i Iniesta
Мислиш на Серхи Роберто ? Па тоа ѓубре нема ни 1% од талентот на Тиаго. Искрено мене уште не ми е јасно зошто тој е дел од Барца според мене треба да се испрати во тимови како Мајорка, Елче тој квалитет е !

п.с. Што се овие глупи анкети на Спорт за тоа кој напагач ќе го земе Барца, јас сум во оваа третата колона. Ниеден !
1373199278922.jpg

У Манчестер Руни не игра редовно, а не па Тиаго, ако ако он си знае.

У Манчестер Руни не игра редовно, а не па Тиаго, ако ако он си знае.

Ќе игра редовно Тиаго кај нас, единствена кокуренција ќе му биде Клеверли добро и Андерсон ама он можеби и ќе си замине сега со доѓањето на Тиаго ама и да остане нема да му е некоја сериозна конкуренција зошто тој е неконстнтен и често се повредува така да Тиаго би требало само во лигата да изигра 20+ натправари како стартер.

Го пуштив видеото за забава да ги видам головите на Меси

не ни стигнав до тој дел и се изнервирав бидејќи во 1.30мин видов 2 очајни потези од Масче. Прво го поминаа како дрво, потоа направи пенал !

Не е сигурно ама најверојатно Пујол пак ќе има сезона од можеби 10 натпревари и ако остане вака моменталната ситуација Масче ни е партнерот на Пиќе во одбрана. Прочитав дека планот на Тито е да го даде Барта на позајмица. Па 100 пати е подобро Бартра да игра прв тим место Масче барем ќе имаме надеж дека за 1-2 сезони ќе стане одличен со овој аргентинскиот идиот ситуацијата е доволно јасна дека незнае повеќе !

Не те разбирам што сакаш да кажеш. Објасни те молам.

Сака да оди кај вас за да игра повеќе т.е да му гарантирате место у првите 11. Зборот ми беше дека у Манчестер никад ништо не се знае, Руни не игра прва постава некад, а не па Тиаго.

Сака да оди кај вас за да игра повеќе т.е да му гарантирате место у првите 11. Зборот ми беше дека у Манчестер никад ништо не се знае, Руни не игра прва постава некад, а не па Тиаго.

Немаме фудбалер како Тиаго во екипата, ќе игра сигурно. Руни беше во очајна форма поголемиот дел од сезоната, затоа не се изнаигра оваа година. :)

Немаме фудбалер како Тиаго во екипата, ќе игра сигурно. Руни беше во очајна форма поголемиот дел од сезоната, затоа не се изнаигра оваа година. :)

Некако ве гледам сите навивачи на Јунајтед мислите дека ќе го земете Тијаго и ќе имате плејмејкер од калибарот на Ињеста и Чави во тимот.

Само што сменивте тренер првпат по 23 години. Ништо не се знае кај вас. Многу ме интересира што ќе се случи ако му треба подолго време да се адаптира. Дали Мојес, кој што ќе биде под неверојатен притисок, ќе си дозволи да развива фудбалер по цена на успехот на тимот? Затоа што ако му дадете клучна улога на Тијаго уште од оваа сезона треба да си знаете дека ќе имате нефункционална средина на сите утакмици против појаки тимови. Тијаго не е ни блиску до спремен да предводи цел среден ред.

Некако ве гледам сите навивачи на Јунајтед мислите дека ќе го земете Тијаго и ќе имате плејмејкер од калибарот на Ињеста и Чави во тимот.

Само што сменивте тренер првпат по 23 години. Ништо не се знае кај вас. Многу ме интересира што ќе се случи ако му треба подолго време да се адаптира. Дали Мојес, кој што ќе биде под неверојатен притисок, ќе си дозволи да развива фудбалер по цена на успехот на тимот? Затоа што ако му дадете клучна улога на Тијаго уште од оваа сезона треба да си знаете дека ќе имате нефункционална средина на сите утакмици против појаки тимови. Тијаго не е ни блиску до спремен да предводи цел среден ред.

Мојс е менаџер кои им дава шанса на помладите фудбалери и работи многу со нив. Ние самите, од оваа сезона не очекуваме премногу, на најголем дел од нас доволно ќе ни биде пласман во топ 3 и пристојна сезона во ЛШ, другото ќе биде бонус. Ќе видиме, полека полека. :)

Мојс е менаџер кои им дава шанса на помладите фудбалери и работи многу со нив. Ние самите, од оваа сезона не очекуваме премногу, на најголем дел од нас доволно ќе ни биде пласман во топ 3 и пристојна сезона во ЛШ, другото ќе биде бонус. Ќе видиме, полека полека. :)

Денес не е 1 Април,претера со лажење.:icon_mrgr:

Ne sum aktiven na forumov, taka citam od vreme na vreme i pak mislam deka mnogu vnimanie mu posvetuvate na Thiago. Legendi ko Rivaldo i Ronaldinho si otidoa za kazi-reci bez pari pa ne propadna klubot. I jas mislam deka I klubot e vinoven kolku i Thiago za situacijava ama sto ke bide neka bide. Mene poveke me zagrizuva odbranata, koj saka neka e vo sredina bez odbrana ne pravime nisto. Ne se trpat Shakira i Mascherano, tandem od sonistata.

Руни не игра зошто не може да дише после 60 минута, не зошто не го бива. Зошто Тиаго да не игра ако го бива? Тука играат тие што се најспремни, не тие што имаат звучно име.

Ne sum aktiven na forumov, taka citam od vreme na vreme i pak mislam deka mnogu vnimanie mu posvetuvate na Thiago. Legendi ko Rivaldo i Ronaldinho si otidoa za kazi-reci bez pari pa ne propadna klubot. I jas mislam deka I klubot e vinoven kolku i Thiago za situacijava ama sto ke bide neka bide. Mene poveke me zagrizuva odbranata, koj saka neka e vo sredina bez odbrana ne pravime nisto. Ne se trpat Shakira i Mascherano, tandem od sonistata.
Не е исто фудбалер (колку и да е јак) да си замине кога оди надолу со играта и фудбалери чие што време допрва довага.

Јас го обожавам Тиаго и сум кажал порано за мене тој е модерна верзија на Чави. Моментално не е способен да игра константно на врвно ниво и затоа и мислам дека ни ви Манчестер неможе да биде првотимец ама дека за 1-2 години ќе биде врвен фудбалер не само талент!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom