Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Може ова ќе ја прелие чашата, ако не очајната игра што ја прикажува за да биде продаден.

Аматер
--- надополнето: 12 јуни 2013 во 03:57 ---
Добар состав искарал денеска Дел Боске. 8 играчи од Барца + Арбелоа, Рамос и Силва :)

1370997405_extras_portada_0.jpg

Овој мислел дека ќе падне :LOL:

Mascherano: "I made a mistake, reacted badly. The stretcher was moving and I thought I was going to fall, but that can't be a justification"

Тиаго никогаш не рече дека не би играл у Мадрид иако овие последните рекоа дека ако им се даде можност би го зеле. Нека си иде ако му се сака

Според каталонски "СПОРТ" Барса нуди 20мил. за Торес (y)

Иванович, Луиз и Торес за 60 милиони во Барса :D
оут: Маскерано и Педро :D

Тој каталонскиот весник „Спорт “ релевантен весник ли е или не ?

Најрелевантен за Барселона, али за тоа Иванович, Луиз и Торес се зезав ја, денес искочи само дека Росељ бил спремен да го донесе Торес за 20 мил. за кој наводно Мурињо не сметал наредната сезона.

Разликата меѓу Меси и Нејмар:

Затоа уште од моментот кога ќе пристигне, Нејмар нека не изиграва ѕвезда, туку нека се прилагоди на играта на Меси и баш така како што си кажа Нејмар 'ќе му помогне на Меси да освои уште многу златни топки'.
Санчез ја знаеше таа лекција. Иако ние го критикуваме што во многу ситуации наместо да шутира, тој одбира да му подаде на Меси, сепак тоа можеби и му гарантира место во составот. Што не беше случај со Ибра и Виља, на пример.
:unsure:

Да тој сам ги поднесува даночните пријави ! И да има некои неправилности сигурно за тоа е одговорен некој друг или фирма која што раководи со неговите финансии

Butthurt? А за Хенес збореше ми нешо друго!

Liverpool defender Daniel Agger (29) and Valencia defender Jeremy Mathieu (29) are at this moment among the main centre back options [sport]

Ајде барем Агер нека го донесат!

Liverpool defender Daniel Agger (29) and Valencia defender Jeremy Mathieu (29) are at this moment among the main centre back options [sport]

Ајде барем Агер нека го донесат!

Агер има 27 години,овдека го направиле 2 год постар(ваљда тоа во заградата се години):)
--- надополнето: 12 јуни 2013 во 23:07 ---
Агер има 27 години,овдека го направиле 2 год постар(ваљда тоа во заградата се години):)

Сепак 28 години имал,сум згрешил и јас :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom