Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
In the next posts, I will talk about Neymar’s relationship with Messi. And the role of Messi in the transfer

Aj najdi mi ja i analizata negova za ovoj del
И ова го имам постирано на форум. Кажа дека Меси бил прашан за тоа дали би требало Нејмар да дојде во Барца и тој го одборил тоа

А кој тоа рече нема да тепаме со Гетафе:icon_mrgr:

Инаку терапијата на Тито напредува многу добро, следната недела на посета ќе му оделе Росељ и Зуби. Тито од таму ги следел натпреварите и правел анализи и формации. Абидал тренирал со тимот и можно е до крај на месецов да заигра пак што ќе значи автоматско продолжување на договорот:vozbud:

Задолжително.

Кога играат Реал и Барса...неверојатно колку двојни аршини се судиите.Најнежен фаул на Барса е жолт во најмала рака а овие ќе ги изедат со заби и на крај заработуваат или опомена или пак евентуелни ако е при крај натпреварот жолт.
Па сега судија ќе биде Маљенко(во купот) така да пиши пропало.

^ Маљенко е добар судија. Не верувам дека ќе толерира такви стартови, како Перез Ласа или Тешеира Витиенес. :rolleyes:
Не е до судијата, истото сценарио се случува пред секое Класико. 1 недела плакање по медиуми на некои играчи како и на тренерите и се врши притисок врз судиите кои потоа потешко им даваат картони. Сигурно се сеќаваш на онаа trademark реченица дека Реал никогаш не игра 11 vs. 11 против Барца туку 10 vs. 11

А, еве ја и стратегијата за наредната сезона. :sneaky:

На првата слика е формацијата, односно еве како 'на хартија' ќе стојат играчиве:
Formation.JPG

А, ова е како во текот на натпреварот, ќе бидат позициите на играчите(во фаза на напад):
In game positions.JPG

Тоа е тоа, мое видување. Останува на Тито и Роура да го спроведат во практика. За сите грешки и недостатоци, може extreme1 да помогне и да ги поправи, доколку сака да му помогне на најлутиот ривал.

Шо знам,со ова формација премногу гужва ќе има во средина !

А, еве ја и стратегијата за наредната сезона. :sneaky:

На првата слика е формацијата, односно еве како 'на хартија' ќе стојат играчиве:
Прегледај го приврзокот 57907

А, ова е како во текот на натпреварот, ќе бидат позициите на играчите(во фаза на напад):
Прегледај го приврзокот 57908

Тоа е тоа, мое видување. Останува на Тито и Роура да го спроведат во практика. За сите грешки и недостатоци, може extreme1 да помогне и да ги поправи, доколку сака да му помогне на најлутиот ривал.
Абе на extreme може вода да му носиме... Ги има он елка тактики, украсено со играчите како лампиони :P:pos:

Е ова ми се свиѓа!
Санчез дава гол, иначе ќе лети од аватар:icon_lol:
И Адриано ќе даде ако има шанса.

Нападот е топ.

Шпански сопкаст
sop://broker.sopcast.com:3912/140580

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom