Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Составот за утре, според Радио Каталуња:

Валдес
Дани - Сонг - Бартра - Адриано​
Чави - Серхио - Цеск​
Педро - Меси - Санчез​

Ronaldinho : I'm really want back to Barcelona but i dont have luck in my life !!
Не е до среќа бе брат...

Ја прокоцка шансата да биде најдобар на сите времиња па немал среќа сега. Убедливо најталентрираниот играч што некогаш играл ама џабе се на се три години извади добри од себе.

Ах бе Роналдињо! :(
Такви се бразилците, се заситуваат брзо, чудо големо како Дани успеа толку години да ни биде на вакво ниво.
Не знам зошто, но имам некакво чуство дека годинава и Дани е заразен од "болеста" која е во рана фаза. Се надевам дека грешам.

Не е до среќа бе брат...

Ја прокоцка шансата да биде најдобар на сите времиња па немал среќа сега. Убедливо најталентрираниот играч што некогаш играл ама џабе се на се три години извади добри од себе.
Донекаде се сложувам со тебе, ама и дека оваа 'изјавава' е апла измислена, се познава.

Се добро од Роналдињо, ама не бива фудбалер бе братче што го прибираат од кафичите пијан. Го удри славата во глава, почна женски пијанчење и толку е од кариерата... Исто и Адриано сега крај со крај не може да најде ...

А штопер некако да влезе во комбинацииве??
Или сеуште стоиме на тоа дека имаме штопери од повеќе? :)
How about no. Ми се свиѓаат резултати од 5:4:pos:
5:2 ќе тепаме денес со Рајо.

409346_521587384536615_1579307596_n.jpg

Xavi to Casillas: "With all my love and admiration. A hug, crack!"

Casillas to Xavi: "For a super guy, with all my love"

bas da vidime kako ke izigraat song i bartra vo odbranata

valdes montoya song bartra alba buskets xavi cesk villa messi i pedro :)

Barcelona line-up (official): Valdes - Montoya Song Adriano Alba - Xavi Busquets Cesc - Pedro Messi Villa On the Barça bench: Pinto, Alves, Bartra, Dos Santos, Iniesta, Tello and Alexis

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom