Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
abe nesto se slucuva,a toa go znae samo rakovodstvoto na barsa :)
igracite se kako kamenja,a pep gi cuva na klupa cesk iniesta i xavi :D

Ништо не се случува освен тоа што Пеп е на дроги. Мислев со враќањето на Тито ќе се освести ама нема лек. Ќе се бори за титулата а игра со Тиаго и Серхи Роберто кога ги има Чави, Иниеста и Фабрегас на клупа. Цела сезона ни поебаа судиите и триповите на Пеп...3-4-3, некои си младинци...Чави одмараше 3-4 натпревари по ред, па Сколс е 37 години и игра секој натпревар во ЕПЛ. Ќе се надеваме на Тељо и Роберто против ебената Осасуна која ја победивме 8-0, 4-0 и 1-2 сезонава. Примера е загубена, се надевам барем во ЛШ нема да трипа мистерот.

Еве доказ за кого судат судии. Целата теорија дека на Барселона и се помага падна во вода. Незнам што да кажам ова е мизерија.

Шо би рекол велија: ДИКТАТУРА НА ДЕЛО!

не е хумано ова да им се посерам на Ла лига

Која година е ова бе говеда 1960 или 2012, поочигледно не може да биде. Дајте им ја титулата да не се мачат фудбалериве да играат до крајот на сезонава.

ke se zadovolime so eden trofej,ako mozeme da go pobedime bilbao vo kupot :)
vo spanija odamna se zagubeni sansite,vo LS se znae deka nemame nikakvi sansi :)

P.S ovoj natprevar ne li vi izgledase kako da e mesten

Успех е после 2:0 и 3:1, да стигнеш до 3:2.
Браво за Тељо, другите нека се засрамат.

Сериозни сте ? Или на радио ја слушате утакмицава без да гледате.

Им се замараш? :D
Смеј им се у фаца, од увек барале кривица во други и ќе ја бараат. Нема што да им се објаснува нека си веруваат во некои измисљотини, а ние ќе си се радуваме на "заслужениот" трофеј! :D

пак ???? пак оштетување. нема потреба повеќе арчење на зборови, а вие задридисти ако немате 2 чисти во главата радувајте се на овој „заслужен“ трофеј
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 22:08 ---
И фали на Барса сега Жоан Лапорта кој ниту седеше мирен ниту пазеше на зборовите после ваквите случки
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 22:27 ---
Маскерано по завршувањето на мечот добил и втор жолт картон, и ќе ја пропушти Валенсија :facepalm::facepalm::facepalm:
нема крај со ова значи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom