Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Поминаа точно 3 години од кога Барселона го доби својот најдобар тренер во историјата . . . . Се надевам дека Пеп ќе остане во клубот уште многу години, а титулите ќе ни се секојдневие :)

Josep Guardiola has an extraordfinary record at the heklm of the first team, having won 10 titles out of a possible 13:

3 Leagues
2 Champions leagues
2 Spanish Supercups
1 Clubs World Cup
1 Spanish Supercup
1 Copa del Rey

звериште!

Josep Guardiola has an extraordfinary record at the heklm of the first team, having won 10 titles out of a possible 13:

3 Leagues
2 Champions leagues
2 Spanish Supercups
1 Clubs World Cup
1 Spanish Supercup
1 Copa del Rey

звериште!
Претпоследното да не треба да биде European Supercup?
Инаку удри на 3тото, 4тото и 5тото +1 :)

Претпоследното да не треба да биде European Supercup?
Инаку удри на 3тото, 4тото и 5тото +1 :)

Изгледа треба,ова ми е само копирано од сајтот на Барса.
Нивна грешка е. :)
Додај на 3то и 4то.. Ја би им ја дал на Порто оваа во европскиот суперкуп,заслужија јбг + пари ми донесоа на кладилница годинава :)

se posilni se spekulaciite za bojan vo roma
izgleda nareden tim ke mu bide roma

И да отиде сигурно ќе биде продаден со buy back опција т.е за истите пари што ќе го продадеме ќе може и да го купиме . Барем така најавија од управата !

80% сум убеден дека Бојан ќе отиде во Рома. Посебно, ако се доведе напаѓач, 100% ќе лета или Бојан или Џефрен, а можда и двајцата.

Udinese attacker Alexis Sanchez (22) will on Monday travel to Barcelona to sign his contract as new Barcelona player. [canal 13]

ИЧ не го сакав овој!!! не знам шо толку видоа во него, уште и ако вистина платиле 35М.. се надевам не е вистина, иначе ми мириса на нов Ибра.

^ Така пишуваа и за во понеделникот дека требало да дојде со неговиот агент во Барселона и конечно да се заврши трансферот, али еве поминаа 6 дена од тогаш и истиот не се случи. Остајте ги весниците, пишуваат шпекулации. Само Пеп и стручниот штаб знаат кои се целите за наредната сезона.

И како што гледам до сега, се покажа управата како неспособна да заврши трансфер за брзо време... само излегуваат шпекулации, секој ден нови играчи, сите ги доближуваат до нас, али нема никаква конкретна понуда. Ај да кажеме дека немаме пари за засилувања да разберам, али вака...

и мене ме нервира ова, дали дека овој Росел е шкрт или не знам шо, ама се претерува со шпекулацииве. Лапорта беше цар!

Трансферите од минатата сезона беа супер погодени Виља , Адриано и Афелај !

Ако дојде Санчез во Барса ќе се вклопи во составот според мене ! Неговата пас игра ни малку не наликува на италијанскиот фудбал !

Udinese attacker Alexis Sanchez (22) will on Monday travel to Barcelona to sign his contract as new Barcelona player. [canal 13]

ИЧ не го сакав овој!!! не знам шо толку видоа во него, уште и ако вистина платиле 35М.. се надевам не е вистина, иначе ми мириса на нов Ибра.

Секој си има свое мислење, тоа е нормално . . . . Јас па мислам дека Роси ќе е ибракадабра 2 :) . . . . И без друго ова се само шпекулации . . . . Слободно можам да кажам дека само 10% од тоа што го пишуваат медиумите се остварува реално . . .

Маскерано демек не чинеше? или се заборави да го ставиш?

хахаха Маскерано исто како да играл цел живот во Барселона !

Од таа причина најверојатно заборавив да го пишам !
Сега кога ќе размислам он најдобро се снајде од сите четворица ! и покрај тоа што на полусезона ја смени и својата позиција !

Не ми се дочекува до утре да видам дали е вистина тоа со Алексис Санчез.
Мислам дека не ни треба Фабрегас, ем е скап ем Тиаго го имаме.
Читнав на Спорт.ес дека повторно се интересираме за Сакхо од ПСЖ, ке биде перфектно ако го земаме и него.
Ќе остане уште Лев Бек, дали ке биде Хосе Енрике од Њукасл, или некој други незнам само да биде некој од корист.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom