Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Vecerva tepame nad 2 razlika, da ne ispadne deka ne sum vi kazal.. ako pogresam neka me nosat vo potpis... ako ne sam ke si se nosam ;)

Уфффф каков ден,перфектен,иако за тоа да биди треба да го добијеме Виљареал ама и со нерешено ќе сум пре пре презадоволен,јаки ови Хихон бре мајка му.....Е вечерва не знам по колку време ќе ја гледам Барса малце по смирено....:hump:

Валдес
Дани Пиќе Бускетс Адриано
Маскерано
Иниеста Кеита
Бојан Меси Виља​

90% сум сигурен дека вака ќе излеземе на Ел Мадригал . . .

Абе треба да жалиме што изгубија манекените, ако победи БАРСЕЛОНА нема да биде интересно веќе :pos2:

Уф од ова подобра прилика здравје, ете ни можност да им избегаме 8 бода.. Очекувам да излеземе со овој состав:
Валдес
Дани Пике Милито Адри
Буски
Иниеста Кеита
Боки Меси Виља

Браво за Хихон.Титулата е веќе готова работа дури и да загубиме вечерва.
Од следните натпревати имаме +5 а најтешки ни се-Гостување на Бернабе и дома со Еспањол.Против Малага,Депортиво ла коруња,Реал Сосиедад,Осасуна,Леванте и Алмерија не верувам дека ќе загубиме бодови.Од друга страна Реал има страшни гостувања во Валенсија,Виљареал,Севиља и Атлетик билбао што според мене сигурно ќе загубат некој бод.

Вечерва како и секогаш-Победа и само победа,но дури и да загубиме не е ништо страшно :)

Поз

поразот на Реал можи да значи опуштање во тимот,што нема да резултира позитивно во иднина.....подобра да се стегнат вечерва и да си го изиграат своето !

Así, el Barça juega con: Valdés, Alves; Piqué, Busquets, Adriano; Thiago, Mascherano, Keita; Iniesta, Villa y Afellay.

THIAGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Лееее составов :drk: Да не пробува Гвардиола да му покаже на Мурињо како треба да се победи со втор состав ?

Меси на клупа :vozbud: Ова ме враќа на 2004-2005 година !

Хммм ниту Меси не игра...се надевам дека нема да има потреба да влегува во игра но составов не ми влева многу оптимизам.

Ќе ги реши Месијата у друго, ако не оди во прво.
Тиаго+Афелај :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom