Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Никако Бојан,само знае да ја сплетка топката ништо повеќе,нека почни Афелај или Иниеста крило затоашто најверојатно Гетафе ќе играат со автобус пред голот и тоа како оние од Лондон со 2 спрата :)....Мора победа,нерешено никако а и не верувам да кикснеме вечерва,верувам дека премногу мотивирани се играчите...а да,на предходниот Меси не се запиша на листата на стрелците,мора вечер....Ајт поздрав и со среќа....

Ja tenim alineació: Valdés, Alves, Piqué, Milito, Adriano, Mascherano, Xavi, Iniesta, Villa, Messi i Bojan...

Боки сеа гол ќе даде,да не го критикувате толку :tv:

П.С.

mi se ispolni keifot da gi vidam milito i maskerano,no za bojan moram da priznaam ne mi se ispolni keifot :)

auuuuuuuuuuuuuuu golov od alves perverziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :drk: :vozbud:

АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ:drk::drk::drk:БРАВО ДАНИ МАЈСТОРЕ!

Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo <3 Dani , igrac so 5 zvezdici :D :D :D
mora da go prodolzi dogovorot!

lele abe se arno i igra i sea ama zasop ne mozat da dadat 2 gola bas koga ja igram jas na sportska :@@:@::@

Виља почнува на Бојан да ми заличува. И он така почнува да се сплеткува како задња будала да е.
Адриано исто како да не игра утакмицава еднаш само го видов топка да фати. Реално не ни напаѓаа многу многу од таа страна ама сепак.
Маскерано ќе стан стандарден ако продолжи овака да игра, а Пике под итно да се стори со нови копачки, ако случајно нема пари ќе му пуштиме едни од Бит Пазар ние :)

Свака част за голот..:drk:
Требаше да им бапнеме бар упште 2-3 и да ја осигураме победата но ајде се надевам дека тоа ќе го направиме во второ.:)

Bojannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2-0

Одличен голов на Алвес :) Овој Виља го гледам денес а и утакмица две пред оваа и ми заличува ко Бербатов кај нас лани :icon_lol: Додека го пишувам ова Крка гол дава, честито победа.
П.С. Алал да им е на фановите за овациите за Абидал :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom