Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе Гвардиола не заборави да го поздрави и Мурињо...
Barcelona+v+Arsenal+UEFA+Champions+League+lXGelsiKbjfl.jpg

Џентлмен.

Ако реал помине 1/8 финале може да се падне со нас така? Незнам дали бива екипи од иста земја во 1/4 финале, лани имаше разни измени на оваа правило и стварно незнам како оди. Иначе баш би сакал да го поминат Лион, а ќе го поминат сигурно. Да се паднеме со нив и во ЛШ, е тек тогаш ќе биде сезона за паметење. Дали по лошо или добро, ќе видиме.:) Иначе за сношти не коментирам ништо, тотална доминација и заслужен пласман.

Не може да се падне со нас....

^ МОЖЕ !!!

Ми се допаѓа изјавата на Маскерано !!! Се гледа од небо дека Барселона му е при срце !!!

Го сакам или Јунајтед или Реал во 1/4 финале...

Останав должен да објаснам зошто може да се паднат две екипи од иста држава !!!

Quarter-finals
7.11 The eight winners of the round of 16 contest the quarter-finals. The quarterfinal pairings are determined by means of a draw. The quarter-finals are
played under the knockout system, on a home-and-away basis (two legs).
The team which scores the greater aggregate of goals in the two matches
qualifies for the semi-finals. Otherwise, the stipulations of Article 8 apply.

Додека за 1/16 финале е објаснето дека не може !!!

Round of 16
7.09 The round of 16 pairings are determined by means of a draw. The round of
16 is played under the knockout system, on a home-and-away basis (two
legs). The UEFA administration ensures that the following principles are
respected.
a) Clubs from the same association cannot be drawn against each other.

По релевантен извор не може да има од овој http://www.uefa.com/MultimediaFiles.../Regulations/01/48/42/49/1484249_DOWNLOAD.pdf

Клубови од иста држава можат да се паднат во 1/4 финале. Ќе играме или со Реал или со Лион.

Иначе, позз до сите хејтери(без разлика што во видеово се спомнува само Мадрид, поздравот е до сите хејтери):

После тоа што го направи(вреѓаше,пцуваше,ќе го нокаутираше на Пеп) за Ибрагомнабра вратите во Барса се ЗАТВОРЕНИ ! ! ! џабе си праете илузии дека ќе дојде..
Ако Милан не плати 30 Милиони за него колку што бараме тој ќе продолжи или во Сити или во Реал евенутално во некој трет клуб..
Сеуште ми е мака каков играч си дадовме за едно смрдено копиле кое што ќе го полни со пцовки клубот..
Ах Ето,Ето.. уверен сум дека ни еден напаѓач нема да ја сака Барса како што ја сакаше ти и дека на секоја утакмица ќе го остава срцето на теренот.:(:(

--- надополнето ---

Во 1/8 и 1/4 неможат да се паднат, а во 1/2 и финале можат колку што знам..

сине, јас му објаснив само на човекот што праша над мене дали е можно Ибра да се врати, незнам каде забележа ти илузии или нешто слично :)

Како сте каталонцииииииииииииииииииииии ???????
Прво Честитки до сите фанови на Блауграна за пласманот а второ нов сум овде хехе ...
Ех не може да се кажи дека сум нов,ве читам секој ден,пост не ми има избегано,2-3 години така ги читам вашите коментари ама никако не било к‘смет да се регистрирам овде.Се смеев,изнервирав,чудев,прославував титули и што уште не со вашите постови АМА си седев сам така бес да напишан нешто ,како што ми рече еден мој близок другар ( Фан на Баерн а и на Барса ) : не седи така како Алиен хаха....(ке се пронајди тој кој е :helou: ...
Како и да е,подоцна ке напишам по опширно за нашите играчи вчера,за покажувањето,а се надевам ќе ме примите во групата:vozbud:
Честитки Честитки....Visca el Barca,Visca Messi,горд сум што сум фан на Барселона и горд сум што ке имам што да му кажам на децата и внучињата за оваа Барселона....поздрав !!!

Како сте каталонцииииииииииииииииииииии ???????
Прво Честитки до сите фанови на Блауграна за пласманот а второ нов сум овде хехе ...
Ех не може да се кажи дека сум нов,ве читам секој ден,пост не ми има избегано,2-3 години така ги читам вашите коментари ама никако не било к‘смет да се регистрирам овде.Се смеев,изнервирав,чудев,прославував титули и што уште не со вашите постови АМА си седев сам така бес да напишан нешто ,како што ми рече еден мој близок другар ( Фан на Баерн а и на Барса ) : не седи така како Алиен хаха....(ке се пронајди тој кој е :helou: ...
Како и да е,подоцна ке напишам по опширно за нашите играчи вчера,за покажувањето,а се надевам ќе ме примите во групата:vozbud:
Честитки Честитки....Visca el Barca,Visca Messi,горд сум што сум фан на Барселона и горд сум што ке имам што да му кажам на децата и внучињата за оваа Барселона....поздрав !!!

Добредојде во фан-клубот на шпанскиот шампион и европскиот шампион...лани ова време :):):).

Ај честито пласман натака....

Апслутно си ја заслуживме победата.....идемо даље за исте паре! :)

Клубови од иста држава можат да се паднат во 1/4 финале. Ќе играме или со Реал или со Лион.
[/video]

само за 1/8 финале не може од иста држава и ако тимовите биле во иста група,понатаму не важи никакво правило.

но не знам од каде информација дека ќе играме или со Реал или со Лион.
во 1/4 повторно се прави ждрепка,и тука се знаат полуфиналните парови.

само за 1/8 финале не може од иста држава и ако тимовите биле во иста група,понатаму не важи никакво правило.

но не знам од каде информација дека ќе играме или со Реал или со Лион.
во 1/4 повторно се прави ждрепка,и тука се знаат полуфиналните парови.

Јасни ми се сите тие правила. Ама, по сите закони на природата, физиката, хемијата и тако даље, а и според моите прогнозерски способности, Барса ќе игра против Реал/Лион.:):):)

Јасни ми се сите тие правила. Ама, по сите закони на природата, физиката, хемијата и тако даље, а и според моите прогнозерски способности, Барса ќе игра против Реал/Лион.:):):)

Мене се ми оди на тоа дека Реал-Челзи ќе се паднат.

А на нас Шалке :)

Море нека се падне некоја од тие полесните екипи како Шалке или Шахтјор, барем да немора да фаќаме врски од УЕФА. :) :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom