Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
МВП имаат постигнато 84 гола во сите натпреварувања сезонава.

Fucking insane :vozbud:

Против Сарагоса мора да го решиме натпреварот што е можно побрзо онака рутински без многу да се мачиме.

Изгледа Пеп брзо ќе излегува од болница па ќе продолжи со лекциите :)

Против Сарагоса мора да го решиме натпреварот што е можно побрзо онака рутински без многу да се мачиме.

Изгледа Пеп брзо ќе излегува од болница па ќе продолжи со лекциите :)

dvajca moi drugari koi momentalno se naogaat vo Loussane na postdiplomski studii,utre patuvat za Barcelona,da go prosledat mecot :vozbud:

inaku neverojatno ali vistinito uspeale da najdat povratna kart+bilet za samo 36 evra

--- надополнето ---

Da se potsetime

dvajca moi drugari koi momentalno se naogaat vo Loussane na postdiplomski studii,utre patuvat za Barcelona,da go prosledat mecot :vozbud:

inaku neverojatno ali vistinito uspeale da najdat povratna kart+bilet za samo 36 evra

--- надополнето ---

Da se potsetime

Овој гол нема никогаш да го заборавам,според мене еден од најдобрите ако не и најдобар гол на Роналдињо во дресот на Барса:)

Против Сарагоса го очекувам Пујол од почеток... Пеп се опоравува и верувам дека ќе може и тој да е на Камп Ноу.... Доколку Пеп не е во ред, Тито е овде :)

P.S И Виктор го очекувам на REMUNTADATA :smir:

Не е толку страшен овој меч, да се спремаме за Арсенал. :vozbud:

со сарагоса експресно да се заврши работа уште во прво полувреме,кажете му на меси да не се заебава(јас се скарав со него :))

Имам другар кој игра во репрезентацијата на Македонија до 19 години(мислам), ми кажа дека Давид Бабунски не бил повикан за репрезентацијата бидејќи избрал да игра за Шпанија, а на тоа се изнервирале стручниот штаб и не го повикале, инаку имаше репрезентацијата 2 утакмици у Охрид :-)... ако некој има поточни и посигурни информации нека пише :-)

Имам другар кој игра во репрезентацијата на Македонија до 19 години(мислам), ми кажа дека Давид Бабунски не бил повикан за репрезентацијата бидејќи избрал да игра за Шпанија, а на тоа се изнервирале стручниот штаб и не го повикале, инаку имаше репрезентацијата 2 утакмици у Охрид :-)... ако некој има поточни и посигурни информации нека пише :-)

Братучед ми играше заедно со Бабунски во младите категории за Македонија.Сега не знам дали се премислил за да игра за Шпанија.
Ај баш ќе го прашам зошто не игра веќе Бабунски со нив!

--- надополнето ---

Пеп тактиката за следниот меч против Сарагоса ја направил од болница.Поточно во собата 712 заедно со Тито.
Валдес ќе биде на голот,а Пујол ќе влезе како замена!

Official: Guardiola is making good progress and will almost certainly be at the game this evening.

--- надополнето ---

Валдес ќе биде на голот,а Пујол ќе влезе како замена!
Пујол немал добиено зелено светло и нема да биде вклучен во составот вечер. :/
Puyol has in the end not been given the medical clearance this morning and is not included in the squad for tonight's game

Official: Guardiola is making good progress and will almost certainly be at the game this evening.

--- надополнето ---

Puyol has in the end not been given the medical clearance this morning and is not included in the squad for tonight's game

Ах лошоо....сега ќе треба директно против Арсенал да игра.Ај силен е тој ќе издржи :)

Толку од самодовербата на Арсенал. Одкога не победија нас 2-3 утакмици кикснаа. Ќе им се деси перверзија на кампот. :)

--- надополнето ---

of course
Пеп е веќе на Кампот... Добил зелено светло, ја напуштил болницата во 17 часот и ќе го води тимот денес.... :vozbud:

Капетанот битно да е спремен за Ремунтада, а ќе е.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom