Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Саламанка 2-3 Барса Б

Аааауууфффф.. Какви голишта! :)

--- надополнето ---

Не можам да гледам утакмица на Интер. Ми се плаче кога гледам каков играч дадовме за 95 кила бурек.
article-0-051CC56C000005DC-430_468x421.jpg

Саламанка 2-3 Барса Б

Аааауууфффф.. Какви голишта! :)

--- надополнето ---

Не можам да гледам утакмица на Интер. Ми се плаче кога гледам каков играч дадовме за 95 кила бурек.
article-0-051CC56C000005DC-430_468x421.jpg
veruvaj deka burekot povike vrede od toa gjubre ili kako uste neznam da go narecam :)
no toa e toa

Не го дадовме ни за 95 кила бурек, фактички Интер не ни платија ни 1 денар за Ето.

Колку ми беше жал за Роналд Де Бур кога си отиде од Барса....сеуште жалам!

Да ама...на Рајзигер никогаш нема да му простам што отиде!

Ама признајте дека сеуште жалите што ФИГО ни замина :‘(((

Жалам,иако го немам гледано.

Најмногу ми беше жал што заминаа Роналдињо,Коку,Ривалдо,Ето и мајмунот Рајзигер... Солзи пуштив на тие кога си заминаа. :(

http://www.fcbarcelona.com/web/english/noticies/futbol/temporada08-09/12/n081210106508.html
Иначе еве ги Холанѓаните кој се играле за Барса.. го заборавиле Афелај да го напишат.:)

Вечерва! На Камп Ноу се враќа еден должник. Жулио Баптиста, човекот кој на 23 декември 2007, го замолче Камп Ноу. Ја паметам таа вечер како вчера да беше. Ние не бевме во некоја си форма, ама очекував победа, да им покажеме кој владее на Кампот. И тогаш, во 35 минута, Баптиста ми го строши филмот.:lut:
Очекувам вечерва да лапа свирежи на Кампот, а неговата Малага да лапне каталонска петарда. :):)

jas, koga rivaldo si otidne, bese vo top forma i bese najdobriot, mnogu tesko za site barca fanovi bese

Среќен нека му е роденденот на Кеита и му посакувам уште многу настапи, титули и успеси со најдобриот клуб....

Вечерва го очекувам најдобриот состав.....

Виќец
Дани Пиќе Пујол Абидал
Бускетс
Чави Иниеста
Педро Меси Виља

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom