Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
malce of topik koi gi odbraa za najdobri 11 za 2010????

Амди Бајрам,Никола Груевски,Велија Рамковски.Зоран Заев,Мендух Тачи,Трендафил Каранфилов,Гордана Јанкуловска,Кејти Пери,Шерил Кол,Судијата од полуфиналниот натпревар против Интер, и Емануел Ебуе!

Малце задоцнувам да го коментирам натпреварот.. немав нет, едноставно ги торпедиравме на Бетис, Пинто бранеше фантастично.:)
Меси со првиот хет трик во новата 2011 година, се надевам дека така ќе продолжи со ова темпо.. :drk:на асистенцијата на Иниеста.. КРАЛ ! :vozbud::vozbud::vozbud:

--- надополнето ---

Честито победа...
Резултатот си кажува што е и како е, името Лионел Меси полека станува поим за фудбал. Сите останати врвни екипи можат да жалат зошто немаат ваков играч во своите редови. Еднаш во 100 години се раѓа ваков играч.
И башка ниту еден денар не сме дале за него.:)

STO MU E NA OVOJ CIGANOT Alves :vozbud:

Алвеш: 'А, бе, Жерард, кој е подобар во кревет, Шакира или Ибрахимович?'
Пике: 'Гледај си ја работата, бе. Ете, таму(покажува со рацете) на десната бековска позиција, таму треба да си, а не да зборуваш глупости.'
Алвеш: 'Добро бе. Само прашав! Ебати човекот.'

Луѓе незнам на кој стрим гледавте, ама овој на ЕСПН сврши на Меси :)
Се згазив од смеење додека го слушав шо се кажуваше :)

Според мадридскиот грамофон АС, Милито и Малага постигнале меѓусебен договор, и се очекува утре да се официјализира, се работи за шестмесечна позајмица.
Денеска Меси изјави: 'Ако Милито замине, тоа ќе биде голема загуба за мене и за тимот, меѓутоа ако тој е среќен на друго место, јас ќе бидам среќен за него.'

Касерес и Хенрике на позајмица, сега и Милито. Остануваме со Пике и Пујол како стопери, но и Абидал кој е во форма свог живота.
Не мислам дека итно ни требаат стопери. Пике, Пујол, Абидал, Буски(ако е ептен итно), Фонтас, Бартра. Ги имаме доста.

Според мадридскиот грамофон АС, Милито и Малага постигнале меѓусебен договор, и се очекува утре да се официјализира, се работи за шестмесечна позајмица.
Денеска Меси изјави: 'Ако Милито замине, тоа ќе биде голема загуба за мене и за тимот, меѓутоа ако тој е среќен на друго место, јас ќе бидам среќен за него.'

Касерес и Хенрике на позајмица, сега и Милито. Остануваме со Пике и Пујол како стопери, но и Абидал кој е во форма свог живота.
Не мислам дека итно ни требаат стопери. Пике, Пујол, Абидал, Буски(ако е ептен итно), Фонтас, Бартра. Ги имаме доста.

Како бе не ни требаат стопери. Абидал и Буски неможат да играт стопери не се свои кога ги гледам таму.
Ни средина ни треба, за напд па да не зборувам, ама ако си замине Милито стопер под хитно. Сезонава можда ќе ја избуткаме овака, ама за наредната ќе мора да се мисли на некој стопер.

Според шит.ком, Милито ги прифатил условите со Малага и најверојатно остатокот од сезоната ќе го продолжи во Малага, станува збор за 6 месечна позајмица.
Ќе останеме без резервен стопер доколку замине Милито, така да управата уште сега може да го врати Касерес од позајмицата во Севиља што не ми се верува.. Во случај на повреда на Пике или на Пујол или на суспензија немаме евентуална замена за нив.. Абидал и Буски ми се сере кога ги гледам на стоперските позиции така да освен Фонтас кој што го нема потребното искуство немаме друго решение.:)

http://www.goal.com/en-india/news/2...ender-gabriel-milito-agrees-terms-with-malaga
Еве го линкот.

незнам дали го гледавте натпреварот но Пике и Алвеш 2минути по расправијата Пике го гушна на Алвеш и се смирија другарски :D

Абидал и Буски ми се сере кога ги гледам на стоперските позиции....

Петар... дали си сериозен? Дали сериозно за Кинг Ерик Абидал зборуваш или има некој друг Абидал кој игра за Барса а јас не сум го гледал, не го знам, па изиграл лошо на стоперска позиција?

па добро факт е дека абидал ја игра можеби најдобрата сезона во барса.

но имаше барем една слаба утакмица на штоперската позиција,посебно со бускетс во тандем не ми се сигурни ни малку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom