Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде момци вечер одиме на првата победа во новата година.. очекувам петарда од нашиве.:)

interesno,buskets so abidal vo odbrana :)
Стартните 11 за Барселона: Валдес, Алвеш, Бускетс, Абидал, Максвел, Чави, Иниеста, Маскерано, Виља, Педро и Бојан.

Valdes; Alves, Abidal, Busquets, Maxwell; Xavi, Mascherano, Iniesta; Pedro, Bojan, Villa

Стартните 11 за Барса.. Нема ни еден од стоперите изгледа Дани и Абидал се стоперите.

Valdes; Alves, Abidal, Busquets, Maxwell; Xavi, Mascherano, Iniesta; Pedro, Bojan, Villa

Стартните 11 за Барса.. Нема ни еден од стоперите изгледа Дани и Абидал се стоперите.

Бускетс и Абидал се централни бекови!

Интересен состав ....
Јас па ја пишав 3-4 гола ... :tv:

Афелај не ви игра бе,баш сакам да видам како би се снашол во Шпанија :toe:

Valdés, Alves, Busquets, Abidal, Maxwell, Mascherano, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa and Bojan.
Видех оти го пишаате составо погоре,ама и мене ми е мерак да пишам,чуки прва утакмица ни е годинава :).Ајде да испукаме некој проектил :).Реал ги тепа со 8-0,треба ние повеке голови да дадеме.

Со мало задоцнување,среќна нова година до сите фанови на Барса...:cug:

on topic:
Аууу..
Овие Леванте опасни...имаа неколку добри шанси...
Најгнасни екипи се овие...сите назад...ќе дадат некој ќор гол..и после мачи се....:violent1:
Се гледа дека одбраната на Барса...без Пујол,без Пике..не е она вистинското-три пати го пиминаа центарот играчите на Леванте...создадоа 3 мешаници пред голот на Валдез...посебно зицерот кога од 5 метра одбрани тежок удар Валдез...:ija:
Мора побрзо да се даде гол,зошто како ќе одминува мечот притисокот ќе станува поголем....посебно во вториот дел...:pishtoldz

Без Меси ни еден Леванте неможеме да тепаме..:(

АХ Путас... :)

Абе нормално дека ќе играат вака гомната...но како не можеме да дадеме гол бе!!

Плус недосуден пенал за Леванте имаше...и ова со Кркич беше сомнително!

До 70та минута ако не дадеме гол пишете пропало утакмицава:jaj:

Го нема Меси да ја разори играта малце.:)

Педритоооооооооооооооооооооооооооооо
Како да не го обожаваш момчево бе после :)

Pedro boy:sport1::sport1::sport1:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom