Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
^
^ Не влезе, Бојан, Маске и Адриано влегоа.

btw Утре е големото дерби во сегунда... Барса Б - Алкоркон.

^
Ел класико!!

Иниеста шутира само за да реши утакмица, вака после 2-3 дадени, па и голманот да се тргне од гол нема да ја шутне.

Ау големо дерби со Алкоркон ќе биде....тежок меч против тимот кој чини колку копачките на нашите играчи!

После првата 5-ка годинава да се олабавиме малце....

Like за почетокот на песнава :)......ма за цела песна

Аман бре полека. Сеуште мислам дека Реал се поназад од вас и можете да ги учите како се игра фудбал.

И да знајте на Фифа најмногу ми ојт со Барса.:)

Ајде нека ни е честито победата,конечно ја видовме вистинската Барса..и како што реков и претходно време беше да му тргне и на Виља..само да продолжиме вака и наредните мечеви и ќе нема никаков проблем за да се стигне до победа..
п.с. знае ли некој зашто ми ги нема апликациите(мислам на овие човечињата),не можам да ставам,не се појавуваат???

Оваа е старата Барса што сите ја сакаме.:)

Ај честито петарда, ај што 5 гола беа во прашање, сите беа феноменални. Да не заборавам Буски асистенција :)

А некој има информација зошто после голот Дани Алвес и не толку се радуваше со соиграчите? Претпоставка е дека е околку договорот и ситуацијата со управата, ама да не има најдено некој нешто во изјави после мечот, тоа ме интересира????

Ај честито петарда, ај што 5 гола беа во прашање, сите беа феноменални. Да не заборавам Буски асистенција :)

А некој има информација зошто после голот Дани Алвес и не толку се радуваше со соиграчите? Претпоставка е дека е околку договорот и ситуацијата со управата, ама да не има најдено некој нешто во изјави после мечот, тоа ме интересира????
Кога потпиша за Барса имаше интервју дека ако постигне гол против својот поранешен тим нема да се радува.. ете зошто не се радуваше.

Петрда за мерак, у право време распали Виља да се надеваме ќе продужи вака, а Севиља како им лежат.. ептен.. Нешто као Њу Јорк шо му лежеше на Џордан на времето.

mislam deka alves ne se raduvase mnogu zatoa sto sevila e negov poranesen klub
a inaku za dogovorot mislam deka ne trebe da ima nikakov problem od dvete strani,iako alves sakal pogolema plata

mislam deka alves ne se raduvase mnogu zatoa sto sevila e negov poranesen klub
a inaku za dogovorot mislam deka ne trebe da ima nikakov problem od dvete strani,iako alves sakal pogolema plata
Доколку се сеќавате Алвес изјави дека никогаш нема да се радува ако постигне гол против клубот во кој се прославил.:)

WoCyS.gif

:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom