Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
triosev2.jpg

^Црната и краткокоса тројка(Адриано-Алвес-Кеита) вечерва ќе игра против својот поранешен клуб, Севиља! :)

triosev2.jpg

^Црната и краткокоса тројка(Адриано-Алвес-Кеита) вечерва ќе игра против својот поранешен клуб, Севиља! :)

Само Алвес ќе добие шанса вечерва... Го очекувам најсилниот состав...

Виќец
Дани Пиќе Пујол Абидал
Бускетс
Чави Иниеста
Педро Лео Виља

У да му се невиди...Али ќе дојде време и да губи овој Задрид...Барса ќе го научи...Иначе без проблеми и ова сезона титулата ќе биде наша!

Еден збор е доволен - страшно!

--- надополнето ---

Виљааааа!

Одличен гол, ама уште повеќе ме радува стрелецот на голот, ова му требаше :)

Бррррр....Виља!

--- надополнето ---

Сакавте голови од Виља?ЕВЕ ВИ!

toa se cekase i od villa i od barsa,po dolgo vreme villa i barsa se raspukaa :)
samo pak ke kazam me nerviraat ponekogas koga sakaat da vlezat so topkata vo golot,imaat cista pat do golot a tie sakaat da vlezat so se topka vo golot,pretezno iniesta e toj sho saka da vleze vo golot

E ваква Барса сакам да гледам!Не како шо гледаах до сеа, на конец се држееме.Добро е дечки, враќаме се у форма.А де некој да ми ја најде химната на барса да си ја ислушам?

Само така. Да се победи Севиља со 5-0 покажува дека сме на вистинскиот пат. За играта нема коментар. Мотивација, интерес за постигнување на гол повеќе, што се забележува се повеќе во секој нареден натпревар.
На ред е гостувањето во Копенхаген, со победа ќе се зацврстиме на првото место, и ќе бидеме 4 бода пред вториот.
Потоа следува згуснат распоред, за 12 дена играме 4 натпревари(во 3 различни натпреварувања).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom