Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Абе чекајте рано е да се пресуди дали е добар Росел или лош!

Секој преседател на клубот работи за доброто на клубот...само имаат различни стратегии,а тоа кој има подобра стратегија ќе го видиме со тек на времето!

Абе чекајте рано е да се пресуди дали е добар Росел или лош!

Секој преседател на клубот работи за доброто на клубот...само имаат различни стратегии,а тоа кој има подобра стратегија ќе го видиме со тек на времето!

Епа тоа и јас го кажувам. Дека се сосема различни Лапорта и Росељ. Кажав за Лапорта, дека многу се сомневаа во неговите способности, но неговото владеење вроди резултат. За Росељ кажав што мислев, дека таков економист, бизнисмен, со таква школа е одлично да го имаш на чело на клубот. ДАЛЕКУ ОД ТОА ДЕКА КАКО ПРЕТСЕДАТЕЛ ЌЕ РАБОТИ ПРОТИВ КЛУБОТ, но тоа што го правеше додека Лапорта беше претседател не му доликуваше на авторитетот. Иако, никогаш не е доцна човек да се смени.

Тарзан поради повредата во левиот скочен зглоб, најверојатно ќе отсуствува околу 2 недели. Нема да игра за Шпанија и за нас против Херкулес на 11-ти. (Каква несреќа. Тарзан неможе да игра против Херкулес:):)).

И Џефрен се повредил на тренинг со Шпанија у-21.
Се враќа утре во Барселона заедно со Пујол, за да се одреди сериозноста на повредата и кај двајцата.

Тарзан поради повредата во левиот скочен зглоб, најверојатно ќе отсуствува околу 2 недели. Нема да игра за Шпанија и за нас против Херкулес на 11-ти. (Каква несреќа. Тарзан неможе да игра против Херкулес:):)).

Ама ќе игра Spiderman(читај Пике):pos2:

И Џефрен се повредил на тренинг со Шпанија у-21.
Се враќа утре во Барселона заедно со Пујол, за да се одреди сериозноста на повредата и кај двајцата.

НЕ ЗЕЗАЈ.
Таман сакав да пишам дека ако не сотријат повредите како лани ќе треба повторно Џефрен да го играме како бек, ама си велам ај да не урочам, може стварно да се деси.... И сега Џефрен. :pov:
I CAN'T BELIEVE IT!!!!!!:toe:

Мурињо
Ако овоа му се случуваше со Мајорка што ли ќе прави до крај на сезоната и против Барса....срце ќе го стегне кутриот :):):)

Ќе почекаме до утре, да видиме шо ќе биде со двајцата....

Иначе еве видео од денешниот прв тренинг на Маскерано со тимот.

П.С. На Алвес му бил даден слободен ден, пошо утре патува за Бразил, а типов сепак дошол да тренира. :zver:

Without Ibra there are only five forwards. Do we really need six? Then you’d have three that wouldn’t play. And one that doesn’t travel to away games. More important than quantity is equilibrium. On the field and inside the locker room.
http://www.totalbarca.com/2010/opinion-pieces/cruyffs-corner-a-small-squad-has-advantages/

Стварно овој Кројф е створен за да има некоја висока функција во клубот.

Сезонава ќе се крстиме во она - шизик на ризик! Или џа или бу со повредиве ќе биде. Или титула и комплетен состав за наредна година(краткотрајни повреди на некој од прв состав) или само комплетен состав со оглед на искуството на младичиве што треба да го приберат годинава доколку не заредат посериозни повреди. Како и да ја вртиме, Барселона ја добива паричката од лепчето! Мора да го жртвуваме купот, нека игра трет, петти состав сезонава само да не се оди по секоја цел на сите 3 фронта. Нема теорија да се издржи во такво темпо, особено Јануар, Фебруар кога има и куп и Лига на шампиони и Ла лига.

пс. Луис Енрике е ова на клипов??

Ќе почекаме до утре, да видиме шо ќе биде со двајцата....

Иначе еве видео од денешниот прв тренинг на Маскерано со тимот.

П.С. На Алвес му бил даден слободен ден, пошо утре патува за Бразил, а типов сепак дошол да тренира. :zver:
0:42 :icon_lol:

Barcelona+Unveils+New+Player+Javier+Mascherano+bE4WqPTeLRul.jpg

Barcelona+Unveils+New+Player+Javier+Mascherano+qISbaP8-A2ql.jpg

Barcelona+Unveils+New+Player+Javier+Mascherano+tM_Im2DAGTil.jpg

Barcelona+Unveils+New+Player+Javier+Mascherano+tm4B3KuwlTPl.jpg

Дечки мене ме немаше малце,ама i'm back.Прво да ја честитам победата против Расинг и второ со среќа да си го трошиме Масчерано.Инаку малку ми е криво што не му дадоа уште една шанса на Ибра,но чим тоа е за доброто на клубот it's okay.Поздрав:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom