Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Честито за уште едниот трофеј. Многу ми е мерак да ве гледам како ги плескате оние од Мадрид.
Фабрегас ќе ви се исплати за парите и тоа многу.

Фабрегас освои повеке трофеи со Барселона за еден ден,отколку со Арсенал во последните 6 години.:icon_lol:

И разиграни и неразграни,класа си е класа,со пари не се купува.

Честито нека ни е!

Не сакам да коментирам сега бидејќи и покрај победата сум малце нервозен.

Само едно ќе кажам...СРАМ ДА ВИ Е МАДРИДИСТИ!

Не ми јасно само шо бараше прстот на Мурињо во окото на Виланова ? :D
Некоја нова нинџа техника ?
es0gqywy.jpg

Типот позади нив е страшно језив...:cautious:

Лелееее какви гниди уште играат фудбал! Се е заради оној искомплексиранион, што само го бива у преведување!
Нека се множат трофеите, а уште померачки се коа ќе се осфојат против треторазредна екипа во која играат само копачи, искомплексирани фаци и мизерни поединци! Честито и за Фабре, се глеа дека вреди за парите (а и за поише чим Бенфика на неиграчон Коентрао му земаа 30+) :cool:

Значи човеков го бива за тактика може секој друг стратег да го надмудри на тактички план али што е гомно човек е гомно човек.Ради вакви потези и некој слични на овој а ги има преку 1 милион ми станува еден од најомразените ликови во фудбалот ....едноставно гнасен човек со тоа црпката помалку мисли и од Балотели ....

Ако има и клип од тоа што беа турканиците и црвениот картон на Марсело нека ме цитира некој да видам одново што се случуваше ... :)

Поздрав и честито титула.

Честито титула, им докажавте кој е кој во Шпанија, мислам вие одамна им покажавте но џабе тие сеуште живеат во филмот дека можат со вас

И Фабре виде трофеј жалниов.::)
Се да им ебам на Марсело, Пепе и овој кретенов преведувачот Мурињо... толку копиљаци и анти-спортисти тешко се раѓаат..
Месиии :cuc:
Нека ни е честито првата титула оваа сезона момци и нека ни се множат. !!!!!! :)

Нека ни е честито момчиња. Меси ги утепа, подобро деби за Цеск не ни можеше да биде. Пинто прв на тепање :pos:, на Марсело и Озил да им .... сељаците прости. Само едно не ми беше јасно, зашто Гвардиола го извади Виља, а го стави Адриано? :pos: Во секој случај, ѕверови се невидени. Уште еднаш, нека ни е честито 10та титула во Суперкупот.

Значи човеков го бива за тактика може секој друг стратег да го надмудри на тактички план али што е гомно човек е гомно човек.Ради вакви потези и некој слични на овој а ги има преку 1 милион ми станува еден од најомразените ликови во фудбалот ....едноставно гнасен човек со тоа црпката помалку мисли и од Балотели ....

Ако има и клип од тоа што беа турканиците и црвениот картон на Марсело нека ме цитира некој да видам одново што се случуваше ... :)

Поздрав и честито титула.
http://www.youtube.com/watch?v=0goSVkubvu8
eve druze da vidis kakvi ciganski gnidi igraat vo real madrid

вечерашнава победа е уште поголема затоа што вечерва како и во првиот натпревар Реал беа достојни противници РЕСПЕКТ за прикажаното !!! реално Барса имаше малку повеќе среќа и да.....Меси :icon_lol:

јас лично во овие два натпревари видов мал празник за фудбалот,Му ја менуваше тврдата концепција на одбранбен и остар фудбал со премногу груби стартови,мада имаше примеси од тоа во двата дуели се разбира во толерантен број,честитки за сите учесници во двата дуели како и за нивните фанови,а оние најзагрозените што не можат да поднесат спортски пораз нека одат да :drk::drk:

И Фабре виде трофеј жалниов.::)
Се да им ебам на Марсело, Пепе и овој кретенов преведувачот Мурињо... толку копиљаци и анти-спортисти тешко се раѓаат..
Месиии :cuc:
Нека ни е честито првата титула оваа сезона момци и нека ни се множат. !!!!!! :)

Еј не заебавај. За Пепе сега стварно не може да се каже ништо лошо. Направи еден поопасен старт ама се извини, а Марсело требаше црвениот да го добие при стартот врз Меси.

За Мурињо.... немам коментар. Ако некогаш стварно го интерсира зошто нема да ја добие фотељата на Ферги кога овој ќе иде у пензија треба да има некој што ќе му го пушти клипчево.

Прекрасна утамица до 90 минута

Уште еднаш докажавме кој е кој во Шпанија !

Да се оладам малку па ќе пишам за играта !

Да живее Каталонија Да живее Барселона !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom