Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ја да сум судија, би го поништувал секој гол на Меси и би го прогласил Роналдо за најдобар стрелец во светот и пошироко.
Убаво пишуваа ЕМД денеска, Бојан се враќа на 'својот' стадион, мислејќи дека таму секогаш игра добро, а лани во крајот од сезоната, кога играше место Ибрахимович, постигна и гол во Севиља.
Само да не е ништо посериозно со Меси. Во второ уште 2 гола, ниеден примен и во Каталонија нека си се вратат со титулата во автобусот.:)

Требаше 3-0 но што е тука е.. мило ми е што Боки даде гол.:)

абе колено со колено е :-) ретко се прават повреди такви, али голема е болката ништо не е, сега инекцијата ќе му ја бапнат :-)

Навикнат е Меси на такви хемикалии. Да не беше инекцијата за хормонот за раст сега ќе им се пикаше меѓу нозете на голманите и ќе даваше голови.:):):)

messi will be tested during half-time #fcblive after the first shock, it doesn't seem too bad

--- надополнето ---

i nekolku minuti pred toa..
Messi walking down the tunnel #fcblive

Супер,еве го Меси,мора да погоди барем еднаш,нека продолжат со исто темпо ајдееееее.....

Последнава рекаицја на Абидал беше за изградба на споменик.....Браво! :)

Ај на куров, сами сме си криви оваа утакмица. 2 пречки, поништен гол, колку шанси не искористивме .............

kolku sto sum zadovolen od rezultatot tolku sum i razocaran
no i 5 boda prednost ne e losa :)

Толку да се немало среќа, тоа е чудо.

Одлична утакмица... немаше да ми биде криво и да изгубиме со оглед на тоа дека Севиља изиграа машки а и имаме повеќе од доволна предност пред Мадрид. Се на се одлична утакмица.

За судиските одлуки нема да се коментира... и ние бевме оштетени за голот и Севиља за пенал.

Абидал:vozbud::vozbud:

СТВАРНО НЕ ЗНАМ ПОВЕЌЕ КАКВИ ПОГРДНИ ЗБОРОВИ ДА ИСКОРИСТАМ ЗА КРКИЧ ДА МУ ЕБАМ ЖИВИТЕ.
МРШ БЕ ОД БАРСЕЛОНА ИНВАЛИД ЕДЕН ГЛУП.

АБИДАЛ <3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom