Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја гледав ама читам на нет дека седнувањето на клупа на Пике го направи подобар играч.
Многу ми е ќејф што Суарез даде гол. За Меси не зборам веќе си знаеме.
Мора да се признае дека има големи промени кај Педро. Од кога пројавија интерес клубовите за него он се регенерира од страв дека ќе го продадат.:D

Можеби резултатот кажува нешто друго али не е така,точно е дека победивме со 5:0 а можевме и повеќе,но мене ме загрижува моменталната игра која е далеку од таа игра на која сме навикнати да ја гледаме Барса, како што спомна и Iceboy со ваква игра против некоја посериозна екипа ќе имаме големи проблеми, посебно против Сити во ЛШ, ако до тогаш не се среди играта. Сега следува пауза во првентството поради празнициве па ќе имаат време нашите да се средат малце,бидејќи уште во почетокот на Јануари не очекува за нас секогаш тешкото гостување кај Сосиедад.

Исти бои една љубов, Barca & San Lorenzo & Basilea...

Идеме јако вечер!!!

Out Of Our Minds
They say we're out of our minds,
But San Lorenzo fans don't care about that,
We drink wine straight out from the cartons,
And we smoke all the weed,

Oh San Lorenzo,
Oh San Lorenzo...

Most non-penalty goals in calendar year 2014: Messi 51 - Ronaldo 48 - Benzema 34 - Neymar 33 - Alexis 31

:smirce:
Очекувај напад од мадридистите и ЦР7-фанс како сме измислувале вакви глупави категории(non-penalty goals) само за Меси да е пред ЦР7.

Гледано календарски оваа е многу лоша година за Барса. Ниту втората половина од минатата сезона беше добра, ниту првата од оваа. Според мене најголем виновник за тоа е Бартомеу и Зуби. 3 години неможат да најдат тренер на тимот каков што му доликува, а што се однесува до трансферите единствено Ливерпул можеби има поголеми утки на трансфер пазарот од нас.

п.с баш преска се присетив на најдобриот момент во историјата на клубот (според мене) :place:

download.jpg

Слабо маливе сезонава. За опстанок ќе се борат.

Odegaard returned to Norway yesterday. Barcelona offer one season at B-team, then first team. Would stay at Stromsgodset until Jan 2016 [md]

1454555_960775817267235_122811842653347531_n.jpg

Мене ми е со Социедад некако критична,А.Мадрид ќе го тепаме и рачунајте Реал кикса со Валенсија 100%

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom