Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Gerrard: "Čim sam vidio Suarezov griz, znao sam da ide iz Liverpoola."

Уште еден доказ дека се беше однапред смислено и договорено, најверојатно со челниците на Барса кои сигурно знаеја дека Ливерпул нема да си дозволи повторно поради казна на Суарез да ја изгубат премиер. (y)

Веќе го казнил 6000 евра. Не знам со кој памет се загрева и отиде да потишува автограми. Ми се допаѓа Енрике со овие цврсти потези.
Инаку на твитер пред некој ден, Енрике објави слика на која возел 6 саати точак. Никој од играчиве нема кондиција како него.:icon_mrgr:

Messi and Busquets were the Barcelona players who made most tackles (3 each) against Villarreal yesterday

Шо сторија се натегање за Асенсио од Мајорка и не го донесоја. Не им се даваше уште еден милион.

Знам дека имавме две стативи против Виљареал, ама пак, ова беше научна фантастика лани:

Barcelona are the only team yet to allow their opponents a shot on target in the Liga this season

Шо значи, џабе пари за голмани фрлавме :D Можебе и без голман да им играме, противниците и така не можат да го погодат голот. :D

Од официјалната страна ги објавија официјалните цени за трансферите. Ова лани не можеа да го направат заради Нејмар. :icon_lol:

BwhWIG-IcAAQnoP.jpg:large

BwhWfa2IgAARgpd.jpg:large

Значи во загуба сме колку за Суарез што сме платиле. Другите трансфери се покриени со Цеск и Санчез.

На крај испадна дека Зуби бил поспособен од што го мислевме. Или па Луис Енрике не трпи многу срања па го терал и Зуби да трча низ Камп Ноу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom