Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам дека Лучо ќе го врати пресингот кој го вршеа како во времето на Гвардиола нешто што лани Тато го заборави

Ме импресионира и Патрицио Габарон (Патрик) со 4-ка дрес играше. Замена за Алвес може да биде.

Lionel+Messi+Barcelona+v+Santos+Pre+Season+bSZ_QJs2jWIl.jpg

Untitled.jpg

Наследникот...

Од она што го гледав:
Масип ми е исфорсиран не гледам ништо во него.
Тер Штеген е одличен, добро игра со нога, делува самоуверено, му стои голманското место. Вчера кога го гледав мислев дека го имаме Ноер на гол, е до толку чувствувам сигурност.
Деулофеу е одличен, дрзок, ја развил техниката уште повеќе, ми се подаѓа тоа што практикува индивидуални потези, нанижуваше по неколку играчи, он беше и креаторот на голот.
Монтоја е очаен.
Бартра слабо, како уште на одмор да е.
Жоан Роман ми делува доста мотивирано, има интересна техника, потсетува малку на Тељо.
Халиловиќ се трудеше, не сум нешто импресиониран од детево и не гледам дека би користел на прв тим.

Мислам дека ова е најјакиот дизајн на голманскиот дрес до сега.
Bs73_1jIMAA8n2J.jpg

Со @Hank Moody не се слагам само за Халиловиќ.

Дечкото покажува сериозна интелегенција. Точно е дека не може да му користи на првиот тим оваа сезона, а веројатно и следните 2-3 сезона, ама каков талент сме купиле мислам дека уште не сме ни свесни.

Ако се развие правилно мислам дека ќе го преболиме Тијаго Алкантара.

Со оглед на фактот дека нерасонет го пишував постот испуштив да напишам дека треба да се развива. Не му го негирам талентот.:):)

Во стилот на играта потсеќа на Меси, движењата, пасовите.... Или е некој сличен талент или е влезен во некој филм по секоја цена да го имитира Меси :D

Во стилот на играта потсеќа на Меси, движењата, пасовите.... Или е некој сличен талент или е влезен во некој филм по секоја цена да го имитира Меси :D
Не да потсеќа на Меси,на моменти мислев дека Меси играo_O
Ептен му се радувам на детево(y)

Добар е малиот, знае да се снајде во дриблинг, само што нема таков гол инстинкт како Меси. Според мене, со правилно негување на неговиот талент би бил директна замена за Иниеста.

Најверојатно ништо нема да биде биде со Mathieu(30) од Валнесија,ќе сме се пренасочеле кон Blind(24) од Ајакс.
Што мислите за ова дали Blind кој има 24 години е подобра опција од Mathieu кој ќе има 31 за некој месец :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom