Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Имам играно за Метеори, ССК и Работнички... Сум бил тренер на повеќе екипи од 2003 навака на сите игри на ФИФА, а во поново време и на ПЕС исто... Имам сипматии кон Барса, и што е најважно надимакот ми е Тото... Па дајте да извршиме притисок на управата да ме стават мене тренер на Барса... Искрено гледано после Гвардиола во Барса не донесоа добар тренер... Со почит кон Тито Виланова ама сепак според мене ги немаше тие квалитети да води тим како што е Барса... Шала на страна ама едини спас е Клоп да дојде, неверојатен тренер е...

Демек ќе ги викале да снимаaт во продолжението на Walking Dead...за друго не ги бива. Нема ни да ги биде, додека шоферов е на клупа.

Последно уредено:
Имам играно за Метеори, ССК и Работнички... Сум бил тренер на повеќе екипи од 2003 навака на сите игри на ФИФА, а во поново време и на ПЕС исто... Имам сипматии кон Барса, и што е најважно надимакот ми е Тото... Па дајте да извршиме притисок на управата да ме стават мене тренер на Барса... Искрено гледано после Гвардиола во Барса не донесоа добар тренер... Со почит кон Тито Виланова ама сепак според мене ги немаше тие квалитети да води тим како што е Барса... Шала на страна ама едини спас е Клоп да дојде, неверојатен тренер е...
Ти не си нормален. Еве почнувам со потписи собирање. ЦАР!:pos:

Плус потпишан си како Тоти и тоа е тука некаде.
Guys we have a winner:pos::pos:

И така останавме без ниеден трофеј. Фино лепо си го седнуеш Меси на клупа до крајот заедно со Алвеш. Ги играш преостанатите натпревари со тројката Нејмар-Санчез-Педро. Им даваш повеќе минутажа на младинците за стекнување искуство, Донгоу, Бањак, Суарез, Траоре, Ел Хадади

Никад не халуцинирал фан клубов како денеска. Солзи ми течат лудаци едни.:ROFLMAO: Прво со @Del Boy кој се намерачи на рибите на Тата, па @Iceboy со Тото и сега и менаџер си најдовме. :pos:

Ме интересира изјавата на Бартомеу и Зубизарета ....
Но највеќе реакцијата на фановите на наредниот меч , дали конечно ќе се осмелат да протестираат против управата.

Се започна пред две години кога беа изборите и кога дојде Алан Харпер да биде газда...
Баш тоа лето господово 2010 беа изборите и дечкото од Two And A Half Men стана прецедник. И ако не се лажам, одма откако стапи на функцијата го продаде Јаја на Арапите.

Тоа е, нека биде на арно барем оваа суша годинава. Ако и после ова не се сменат некои нешта од корен тогаш да знаеме да не се нервираме.

Фабрегас ја гуши средината, Меси тотално отсутен. Вечерва очаен Дани исто така и Бускетс.
Пинто фати некои тешки топки а двата полесни ги пушти. Не е тој голман за Барса.

Прво што треба да се направи треба да се смени тренерот, а за трансфери рано е да си замислуваме, што правиме ако не ни го тргнат банот!?

Perez (president Real Madrid): "I congratulate Barcelona too, their attitude was exemplary."

Да си ги научи и своите да не плачат кога ќе изгубат.

@Rigel Kent

BlYGrtRCEAAwcys.jpg

Памтиш едно време дека добиваше и награди(први три места) за најдобар состав. Фантази ли игравме или нешто многу слично на фантази. Убаци го и тоа у кратка биографија коа ќе аплицираш. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom