Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Можен состав за вечер
578453_556620104374175_1647902197_n.jpg

^ mn greski.. do koga ke startuvat Neymar od klupa?

Barça: Valdés, Adriano, Pique, Mascherano, Alba, Song, Iniesta, Xavi, Pedro, Cesc i Alexis.

Нејмар е пак на клупа.

Тата почна да ме нервира оваа недела. Прво со изјавата за Реал, сега и со ова...:mad:

Изгледа ќе мора да влегува во второ за да спаси ситуација, незнам само до кога ќе биде ова. Поарно нека стартува па во 50-55 мин нека го вади.

Одличен состав, многу ротации, тоа ми се допаѓа (y)

Валдес​
Адриано - Пике - Маске - Алба​
Сонг​
Чави - Андрес​
Алексис - Цеск - Педро​
на клупата Пинто, Алвес, Бартра, Бускетс, С.Роберто, Нејмар, Тељо.
Што се однесува до Дос Сантос, иста приказна како минатата сезона, секој натпревар ќе го гледа од трибините :unsure:

Бускетс го седна на клупа. Добра е му текна.

Одличен состав, многу ротации, тоа ми се допаѓа (y)

Валдес​
Адриано - Пике - Маске - Алба​
Сонг​
Чави - Андрес​
Алексис - Цеск - Педро​
на клупата Пинто, Алвес, Бартра, Бускетс, С.Роберто, Нејмар, Тељо.
Што се однесува до Дос Сантос, иста приказна како минатата сезона, секој натпревар ќе го гледа од трибините :unsure:

Кои ротации бе брат? Чави со неговите 33 години ги изигра сите официјални утакмици до сега. Внесен е Адриано на местото од Алвес кој може да трча цела година без престан, Сонг со Бускетс и Цеск затоа што некој мораше да го замени Меси. Ротациите што се бараат се да влезе некој од Бартра, Роберто, Тељо, а пред се Нејмар, да видиме нешто различно, со што располагаме. Вака исто правеше Тито лани, играше постојано со 14/15 играчи и во втора полусезона не можеа да одат. Лошо е ова.

^

Не се разбираме, никој не вели дека не е рано кога станува збор за сезоната. Зборувам за тоа што се случува во моментот во среда играме финале, а Чави, Пике, Маскерано ни требаат во најдобра можна форма. Земајќи предвид дека ќе играат и во среда тоа се четири врзани утакмици по 90 минути( па и да изиграат по толку), после нив следува интернационалната "пауза", кога е мошне веројатно еден од овие тројца да се штави.

Ни 1 зицер шанса против очајна Малага, ама ќе тепаме

Лани ваквите натпревари ги добивавме со спортска среќа. Реал исто така во 2011-12.
Ова е година на Атлетико! :icon_mrgr:

Абе ние овака не можеме шанса да направиме, не па да Чави, Масче и останатите на клупа да беа.
Проблемот во утакмицава е шо Нејмар е на клупа. Нема кој да направи соло потег или да шутне од далеку. Иниеста цел живот подава, кога најмногу требаше да подаде, он тогаш шутна и тоа без сила, му ја подаде на Вили топката.
Ќе влегува Нејмар на полувреме факт е тоа.
Едит: Адриано е злато вреден човек!!!

Мислам дека не си у право. Адриано знае да разбие бункери и плус не е плачипичка :D

Ете го човекот! Да сум Тата, одма место Алба и нека тера до крај :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom