Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Те молам,Иниеста крило ? :facepalm: Сакате да плачеме по уште некоја ремунтада ?
Епа подобро он крило него ли Санчез... Али најдобро би било Тељо на крило Иниеста у средина, ама не верувам така да се почне.

Со оглед на тоа што Ван дер Вил им е десен бек на ПСЖ, можеме и со Пинто да им играме на лево крило.
Вечерва со Селта очекувам комбиниран тим, одредена минутажа на Деулофеу и кикс на Барса.

За со ПСЖ, вакво нешто:
Валдес​
Дани - Пике - Маске - Алба​
Бускетс​
Чави - Иниеста​
Меси - Виља -Тељо​

Еве што најавува Ел Мундо за денес. Инаку имам приметено дека многу често го промашуваат составот

Previa-Celta-Barca_54370790209_51356729138_352_256.jpg

Сега, токму сега кога се вратија НАЈГОЛЕМИТЕ БОРЦИ во тимот Тито и Аби, сме уште посилни, сега ќе бидеме непобедливи, Вембли е наша тврдина и повторно ќе славеме трофеј во ЛШ убеден сум во тоа , само за Тито и Аби ..... VISCA Каталонци !!!!!

П.С Вечер очекувам рутинска победа, без разлика на Фифа Вирусот, a nишто чудно Аби да почне како лев бек, НАЈСИЛЕН Е :cuc:

Меси ќе биде капитен вечерва.

Pinto - Alves Pique Bartra Montoya - Cesc Song Thiago - Alexis Messi Tello

Конечно Бартра! (y) Се надевам до крајот на сезоната во Ла Лига ќе добива повеќе шанси.

Tocno, mesto da eksperimentiraat so Masche ili Song neka stavaat nekoj komu toa mu e prirodna pozicija i najvazno poteknuva od La Masia

Tiago dupka covece,najslabo do sega....Fabregas do koe deredze e dojden :tapp: Song ni za vo mladite kategorii ne e.....
Momentot koga Bartra e posiguren od Pike :facepalm:
Se na se....site igraat kako eb*ni vgz da se.....

Да им ја ебам крвта на судиите во Шпанија се гледа дека имаат некоја агенда да не судат чисти пенали за Барса. Парите од Флорентино за гроб нека им се. /rant

Милион исти ситуацији и милион пати не досудија пенал оваа сезона. Свака част.
Пике, Бартра и Сеск:tapp: Тељо у кур да оди со таа себичност.

Сонг солиден е бе, Фабрегас катастрофа, мора Иниеста место него!

1 слика = 1000 зборови
1358252758089.jpg

*ова е до 19то коло сликата е постара

Сонг, Меси и Алвеш... Другиве нека се фрлат у Вардар!

Флоро е крив што не ви свирнале пенал ?:pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom