Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ви руски сопкаст sop://broker.sopcast.com:3912/141111

Заклучок : Тиаго Алкантара, Санчез, Виља и Дани Алвес МОРА ДА ИГРААТ СО МИЛАН !!!

Уживајте во секоја минута на Санчез. Најдобра утакмица му е оваа сезона. Виља бе:facepalm:

Алвеш, Тиаго и Санчез ПРЕДОБРИ!
Одлична игра, ама пак го имаме стариот проблем - реализација.
Виља некако напнат ми е..

Ми се бендиса Санчез навистина. И ова го кажувам после двоцифрен број месеци.

Помизерен фудбалер од Фабрегас последните 5 години во Барса не памтам.Секоја топка губи,не е сигурен во себе,не знае што прави.Наместо тој да биде главен и да ја креира играта,тој секоја добиена топка ја враќа назад !
Тиаго и Пујол најдобри.....
Санчез добар,се труди....
Мора да се искористи брзината на Тељо....
Виља слабо,2-3 чисти шанси не реализираше....
Толку талентиран тим имаме а некогаш делуваат како аматери....

Фабрегас не сакам да го видам против Милан !!
--- надополнето: 9 март 2013 во 20:57 ---
Фабрегас не сакам да го видам против Милан !!

Sto mu e na Fabregas:eek:
--- надополнето: 9 март 2013 во 21:24 ---
I Tello ide po stapkite na Sancez, po sekoj slucaj da se podava do Messi:mad:

Sto mu e na Fabregas:eek:
--- надополнето: 9 март 2013 во 21:24 ---
I Tello ide po stapkite na Sancez, po sekoj slucaj da se podava do Messi:mad:
Зошто мислиш дека тоа е до нив ? Сигурно Меси им има свикано или нешто, кој и да е играч пред се сака да даде гол он...

neznam za vas ama ja ne sum mnogu impresioniran od igrata
so milan si go kazuvam istoto od pred 2 nedeli.TESKO :D

Ако не е Меси :cuc: ќе се бориме за 5-6 место.....
Стерилна Барса.....Точка....
Иначе лекот за да не примиме гол бил Пинто :D

После оваа партија Санчез стартува со Милан и едноставно МОРА да се случи тоа ... Секој експеримент од типот на Тељо може скапо да не чини на крај ... Доколку нешто не штима дури тогаш Тељо може да се става во игра.... Верувам во тимот и не зборам ништо пред натпреварот со Милан .... Во вторник после натпреварот ќе биде следното мое мислење ....СРЕЌНО ;)

Прво полувреме далеку подобро од второ. Имавме и побрза игра и повеќе шанси се создаваа, само реализацијата беше слаба. Се гледаше дека Тито и Роура експерименти прават, што е сосема нормално.
Одбраната беше супер. Дани си ја држеше страната како во старите добри времиња. Пујол и Маске се покажаа подобар тандем него ли Пике и Маске. Сонг изенади ептен, се враќаше и во одбрана, доста топки сечеше а и добро поврзува. Фабрегас е слаб во форма, мора да го оладат малку.
Санчез ме изненади, трча, сече топки, асистира па и гол даде. Мислам дека полека го враќаат во нормала, но факт е дека мора да се докажува повеќе. Не знам дали само јас приметив ама Виља беше премногу напнат, има мал проблем со реализацијата, што е сосема нормално со неиграњето. На Тељо му е сменета цела игра, преточен е во додавање а не како порано во индивидуална акција, мислам дека грешка прават.
Се на се ок натпревар, но факт е дека со влагањево на вториве малку се загушија. Мора да им се дава повеќе шанса на Адриано и Тиаго. Има иднина во нив. Пинто ќе не умре со враќање на топката, мана му е тоа.

Одиме со нови сили кон Милан. Visca el Barca.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom