Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас веќе не гледам Светско. Меси неможе гол да даде.:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Без нервози, ѕверот си игра на место, че му дојдат неговите 5 минути

Че му дојдат, ама догодина во дресот на Барса, на СП не му иде.:kesa::toe:
Па кога е организатор.Нека седи он у напад,ама да има кој да му даде топка...

Че му дојдат, ама догодина во дресот на Барса, на СП не му иде.:kesa::toe:

Немора да дава голови бе, нека биде само добар креатор на играта и нека им донесе титула. Ќе биде прогласен за најдобар играч на СП. Тоа ќе биде голем успех за него, нели???:)

.....
.....
И моја желба...да го земеме Мата.
Мислење од 18 05 2010
По се изгледа ќе ми се исполни желбата :)

--- надополнето ---

Само гаучосиве се со сите 5ки а? (победи де )

Мислам дека и лалињата се со сите петки.
Денеска би требало да добијат нова петка, или да си одат дома

Немора да дава голови бе, нека биде само добар креатор на играта и нека им донесе титула. Ќе биде прогласен за најдобар играч на СП. Тоа ќе биде голем успех за него, нели???:)

Абе и јас ќе бидам задоволен, ама погледни го Меси. Се чувствува дека се нервира кога не може да постигне погодок. А, таман беше готово против Мексико, Карлитос се најде од некаде од 2 метра офсајд да ја чепне топката.:). Ако не даде против Германците, може да му се расипе самодовербата на ова СП.
Па, кога ќе се налути, догодина во Примера не 34, туку 54 има да даде.:tv:

--- надополнето ---

Кројф: Му се јавив на Росел, но не ја крена слушалката.

Ајдее, почна:tapp:

Ај некој уште еднаш нека го постира видеово, 21312 пати не беа доста. Плус Мата не е играч на Барса.

Видеото со Мата и Албиол во главните улоги во просек на форумот се постира по 17,43252973 пати дневно.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom