Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нз извинете што се мешам али Ибра мн се поврзува со Милан деновиве,можда има нешто тука,според мене нема али никад не се знае..
Иначе со среќа Мата ако е официјално:)

За брзо време ќе искочи некој со демант.

Еве конечно некој демант.

Barça Nor is it has not signed for five seasons. It's no lie that Barca wanted him and it was a priority before the World Cup for Valencia but did not want to drop the crack. Mata is the '10 'on which will be build the new project at Valencia. Let no man deceive you, what has emerged in recent hours about Mata is smoke.Mata will be in Valencia until 2012, this is the goal of Llorente. Rosell will do everything to avoid it.

Google translate (али се сфаќа поентата.)

Со среќа нека му е на “вашиот нов“ играч Хуан Мата :pos2::pos2:

Среќен роденден ГОЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мата? втф?

Значи ништо од Мата? Има Господ. Каква грешка би било тоа...

Значи ништо од Мата? Има Господ. Каква грешка би било тоа...

Зошто грешка. Педро ако се повреди ќе треба Иниеста да се прекомандува таму одма, шо значи дека омда се руши средниот ред. А чим испадна волкава шпекулација со Мата веруј дека ќе ја биде таа деновиве и официјално.

едит: Плус Анри ќе се селел во Њу Јорк мислам дека беше, така да ќе има само двајца за таа позиција....ај тројца и Џефрен ќе го ставам тука.

dobar igrac e mata,dobro bi bilo da dojde vo barsa mene mi se sigja negovata igra

neznam zosto nekoi od vas uste go racunaat anri za narednata sezona,se znae deka toj ke si ode od barsa

P.S. fala heaty:)

Зошто грешка. Педро ако се повреди ќе треба Иниеста да се прекомандува таму одма, шо значи дека омда се руши средниот ред. А чим испадна волкава шпекулација со Мата веруј дека ќе ја биде таа деновиве и официјално.

едит: Плус Анри ќе се селел во Њу Јорк мислам дека беше, така да ќе има само двајца за таа позиција....ај тројца и Џефрен ќе го ставам тука.
А каде е Бојан во целава приказна ...

Иначе Виља со Хондурас играше ко лево крило, т.е. таму каде што тераше Анри на времето, видовте и сами како се снајде. Ако остане Ибра, Виља ке игра на таа позиција а Меси стандард десно. Се зависи од тоа дали ке Ибра ке остане или не.

Ќе се направи повторно некоја глупост како со Чигрински. Али, за позиции немора стриктно да се кажува кој каде ќе игра, оти во Барса нон-стоп се прават ротации додека трае играта.

--- надополнето ---

Еве и изјава на Мата за ЕлМундоДепортиво: "Мислам само на Мундијалот"

Ако иде Мата си иде Ибра, бар ја неможам да ги составам сите.

Мата/Педро-Виља/Бојан-Меси/Џефрен

Сите го заборавија Бојан, а Пеп покажа дека смета на него... како ќе се изведе ова незнам, само знам дека Пеп има голема доверба во него и знае дека ќе стане одличен играч, корисен за тимот. Инаку Бојан немаше да остане кога играше на еден натпревар во 6 месеци.

Јас бев за останување на Ибра, но полека полека мислам дека најдобро за клубот, а и за него е да се врати во Италија.

--- надополнето ---

Нз извинете што се мешам али Ибра мн се поврзува со Милан деновиве,можда има нешто тука,според мене нема али никад не се знае..
Иначе со среќа Мата ако е официјално:)

Каталонските весници одамна го поврзуваа Ибра со Милан, но истите тие весници го поврзуваа и Торес со Барса.:)

--- надополнето ---

По што го паметите 10 април??
Јас по ова:
26731_381680361115_144826631115_4310142_4971790_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom