Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ни треба еден десен бек и фит сме за следна сезона.:)
Иначе ако си иде Јаја, Маркез може да ротира со Бускетс на оваа позиција гледам добро се снаоѓа во Мескиканската репрезентација на оваа позиција.

А каде е Бојан во целава приказна ...

Иначе Виља со Хондурас играше ко лево крило, т.е. таму каде што тераше Анри на времето, видовте и сами како се снајде. Ако остане Ибра, Виља ке игра на таа позиција а Меси стандард десно. Се зависи од тоа дали ке Ибра ке остане или не.
Бојан не е тоа тоа кога игра лево. Бојан покажа на последните натпревари дека најдобро се снаоѓа како централен напаѓач, иако рака на срце последните натпревари и ротираа могу посебно Меси кој беше на сите страни и имаше слобода во играта. Така да незнам ако дојде Мата незнам како ќе го состави пеп тимот. Најлогично би било Ибра да си оди, па да се прават ротации со Меси,Виља,Бојан,Педро. Еден од нив ќе мора да седи на клупа. Е сега во случај да не си отиде Ибра стварно незнам што ќе се случува дали ќе се менува формацијата и нема да се игра 4-3-3 повеќе па ќе се игра некоја 4-4-2, во средина некоја дијамант формација со Меси како полушпиц, а напред Ибра/Бојан и Виља да бидат истурени. Многу варијанти има ќе видиме шо како ќе биде.

Silva: City offers 35 million euros, Valencia says OK but the player waits for Barça. :icon_bigg

Абе тие се шо че слушна ако не е, барем официјално че го направат. Шо викате да ги забраниме објавите од македонските ОФИЦИЈАЛНИ спортски сајтови?

Еве ме и мене после 3 дена бан. Многу нешта се случуваа по форумот. Јас само набљудував. Шо е работата со Мата?!?! За која позиција е донесен?? Ако си оди Анри(а велат ќе си оди), нели го купивме Виља, за таму, а Ибра шпиц. Е сега со Мата, он мора да игра лево, а Виља шпиц, а Ибра ќе мора да си оди. А, управата вели не е на продажба.:toe: Ако го купија Мата, 20 милиони за резерва, не се нормални прво за парите, а второ затоа што за таму и без Анри ги имаме Педро, Џефрен и Иниеста.

Ама, ние ептен многу поверувавме во веста. А, се уште никој не потврди, освен Марка, гоал.ком и македонските комедијанти.

--- надополнето ---

Абе тие се шо че слушна ако не е, барем официјално че го направат. Шо викате да ги забраниме објавите од македонските ОФИЦИЈАЛНИ спортски сајтови?

Само од www.sportski.mk може да се објавува. Секогаш се објективни и никогаш не тресат глупости, ама затоа послабо има новости. Али подобро помалку, а вистина, одколку многу, а се траги-комични.

Еве ме и мене после 3 дена бан. Многу нешта се случуваа по форумот. Јас само набљудував. Шо е работата со Мата?!?! За која позиција е донесен?? Ако си оди Анри(а велат ќе си оди), нели го купивме Виља, за таму, а Ибра шпиц. Е сега со Мата, он мора да игра лево, а Виља шпиц, а Ибра ќе мора да си оди. А, управата вели не е на продажба.:toe: Ако го купија Мата, 20 милиони за резерва, не се нормални прво за парите, а второ затоа што за таму и без Анри ги имаме Педро, Џефрен и Иниеста.

Ама, ние ептен многу поверувавме во веста. А, се уште никој не потврди, освен Марка, гоал.ком и македонските комедијанти.

--- надополнето ---

Само од www.sportski.mk може да се објавува. Секогаш се објективни и никогаш не тресат глупости, ама затоа послабо има новости. Али подобро помалку, а вистина, одколку многу, а се траги-комични.

Виља ќе биде централен напаѓач-забивач,какво лево од кај ви иди тоа....таму може Ибра да биде преместен.....ако не постои шанса да се доведе Цеск,тогаш Мата ќе биде добар одговор...

^ Не не, Ибра ни под разно на левата позиција, Виља таму ќе заврши мнооогу поголема работа.
Доколку остане Ибра ќе може да се фура 4-3-1-2 со Меси позади Ибра и Виља, или зависно од натпреварот ќе се менува во 4-3-3 со Виља по левата страна.
Сега за сега, се е ова само нагаѓање...:)

АЈДЕ, пу лижи лижи.

*Ибра не играл како центарфор ниту во Јуве,ниту во Интер....секогаш подобро се снајдувал како втор напаѓач,има добра техника и брзина и за левата позиција на трозабецот,мислам дека токму таму ќе биде поставен за следната сезона

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom