Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечен резултат 5-0
Меси хет трик,Кркич,Анри...
Титула за каталонците..:smir:

Ако добро се сеќавам Анри нема дадено три гола цела сезона.... така што тешко дека денес ќе му се посреќи толку. :pos2: Денес е важно да се освои титула, а не да се гледаат сентиментални глупости и лични рекорди. Ако Анри не игра, не е битно, тимот е поважен. Ако Меси не може да го сруши рекордот на Роналдо, јебига, следната година. Само да освоиме шпанско.

Валдес
Алвес---Пике---Пујол---Абидал
Туре---Бускетс---Кеита
Меси
Ибра---Бојан

На хартија би била 4-3-3 формацијата, но поради тројцата деструктивци во средината, Меси би играл повеќе на средината и би го конектирал средниот ред со нападот. Мое мислење е дека ова ќе биде формацијата, но знаеме дека ретко кој погодил формација кога е Пеп во прашање :)

Одиме на титула. Visca el Barca

Валдес
Алвес---Пујол---Пике---Абидал
Туре---Бускетс---Кеита
Меси---Бојан---Анри
Очекувам да распалиме и да ја земаме титулата.

n_f_c_barcelona_humor-761.jpg

:tv:

Ел Месијата :vozbud: Секако ги победуваме, ама барем од Анри чоечки да се опростиме

баш би сакал да ја затвориме сезонава како челзи со 7-8 гола во мрежата на ваљадолид :vozbud::vozbud::vozbud:

Нема да биде лесен меч.

Се надевам дека ќе успееме да дадеме гол во првото полувреме.
Без Чави,Иниеста неизвесен...би требало Меси да ја преземе одговорноста да ја организира играта,тоа го видовме дека може многу добро да ја заврши работата Меси.

Еј луѓе ме мрзи да барам. Да не знае некој шо стана со тој африканецот шо го земаа на проба??? Рекоа дека најверојатно ќе останел тука, ама одтогаш немам најдено ништо официјално.

Еј луѓе ме мрзи да барам. Да не знае некој шо стана со тој африканецот шо го земаа на проба??? Рекоа дека најверојатно ќе останел тука, ама одтогаш немам најдено ништо официјално.
Денес доаѓа, од понеделник му почнува пробата, ќе трае една недела.

Ете една реклама,Меси,Виља и Зидан за Адидас:

Не сум тука до почетокот ама без разлика на составот, одиме на победа и земање на 20тата титула. Се уклучвам во 9 да ја прославиме титулата :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom