Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
heathy среќен провод, и најубаво да си поминеш во најубавиот град.
Највеќе кеиф ќе ми направи ако во недела во средината ги гледаме Туре, Тиаго и Иниеста:vozbud:

Не ми се верува Пеп да почне со Тиаго, најверојатно Трајче ќе почне ко што го викате вие :D

Абе Трајче секако дека че почни, ама Тиаго е 100 пати подобар од него. За Иниеста незнам баш дали одма че го пушти стартна постава, ама со оглед на отсуството на Чави и Кеита, че мора!

За Тиаго не сум сигурен, ама не гледам причина зошто Иниеста не би почнал кога тренира 2 дена веќе најнормално :toe:

Ако не игра и Кеита, средината 90% ќе ни биде налик на: Дани - Јаја - Иниеста. ?)

Abe, nema potreba da spekulirate. 100% sum siguren deka koga Pep ke gi sostavi startnite 11 site ke se fatime za glava. Kako sto rekov: Koga Pep e vo prasanje, ne bi me iznenadilo ni Valdes da go vidam vo sredniot red, a Messi na golot(mozebi malku e nisok, ama ke go bide).

Abe, nema potreba da spekulirate. 100% sum siguren deka koga Pep ke gi sostavi startnite 11 site ke se fatime za glava. Kako sto rekov: Koga Pep e vo prasanje, ne bi me iznenadilo ni Valdes da go vidam vo sredniot red, a Messi na golot(mozebi malku e nisok, ama ke go bide).

Претера па ти сеа :pos:

СЕ посилни шпекулациите дека Д. Вилја ќе ги засили редовите на Барса ЛИНК потегот кој можеби требаше да се реализира лани.....годинава се виде дека е потребен ЗАБИВАЧ како централен напаѓач,а не како мекушов Ибра на кој му се дадени одврзани раце да бара нов клуб

Пред малце слушнав на радио дека Адидас за Светсково на Меси ќе му ги направели најлесните копачки кои вкупно ќе тежат само 160 грама. :tv:

I talk about the Swede because he is now being criticized by the same people that applauded his winning goal against Madrid in the Camp Nou. A goal that’s worth a trophy. And I only choose this goal, but there are more,
and there are other games where he’s given you several decisive points that were just as important as the ones in Villarreal or Sevilla, where he didn’t play. And the criteria that is used to judge Ibra should be the criteria used to judge all players, both in a positive sense and also in a negative sense. People that understand these concepts have a long memory.
Чисто колку да не заборавиме колку беше клучен Ибра за бодовната состојба моментално.

:smir:

И да, мислам дека нема да оди никаде Ибра... шпекулациите што изглегоа деновиве се од Англиски и Италијански весници. Нема ништо од извори до Барселона (Спорт, ЕМД)

Виља во Барса со договор на 4 години?:vozbud: http://sportdenes.com/index.php?opt...-25-30&catid=40:2010-01-01-16-36-35&Itemid=43
како што кажа и Иве се поголеми се шпекулациите дека Виља ке дојде во Барса,и ако се оствари овој трансфер ќе биде одлично,зашто ни треба таков играч како Виља,а за Ибра ја мислам дека може да му дадеме шанса и наредната сезона,и да видиме како ќе се покаже,сепак ова му е прва сезона во Барса

Засилувањата на Реал за следната сезона:):):):pos2:
30085_1306761437871_1495602048_30742675_1680909_n.jpg

Инаку изгледа кај и да е ќе стане официјално:):)

Засилувањата на Реал за следната сезона:):):):pos2:
30085_1306761437871_1495602048_30742675_1680909_n.jpg

Инаку изгледа кај и да е ќе стане официјално:):)

Еј па и ти сеа, ако дојдат овие ќе нема кој да ни извади нерешено камоли да не тепа :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom