Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вака ја најдов сликата,иначе Туре ќе игра у средина.
Само јас би идел Максвел место Абидал.

isto i ja,deckoto se gleda deka veke se prilagodil na igrata na Barca,se postabilen stanuva u odbrana,a vo napadot pokaza sto znae minatiot vtornik:)

Читајте бе го ова.

Сигурен сум дека еден ден Пике ќе биде капитен на Барса!

Читајте бе го ова.

Сигурен сум дека еден ден Пике ќе биде капитен на Барса!

Ја мислам дека овој човек е новиот Малдини или Неста.. ептен сличен стил мислам дека има. Најдобар дефанзивец во моментов!

Незнам колку е паметно милито против милито да игра на толку важна утакмица :) не закла пујол со картонов,али ајде ќе игра у финале :)

иначе се согласувам за туре,но не и за максвел,никако неможам да го сварам чоеков,во одбрана е ДУПКА,и нема баш некоја брзина а кога нема брзина треба барем дриблинг да има а и тоа го нема.

значи ако абидал е спремен би го играл од 1ва минута.
валдес
Алвес Пике Милито Абидал

Туре
Чави Кеита

Меси Ибра Анри

Незнам колку е паметно милито против милито да игра на толку важна утакмица :) не закла пујол со картонов,али ајде ќе игра у финале :)

иначе се согласувам за туре,но не и за максвел,никако неможам да го сварам чоеков,во одбрана е ДУПКА,и нема баш некоја брзина а кога нема брзина треба барем дриблинг да има а и тоа го нема.

значи ако абидал е спремен би го играл од 1ва минута.
валдес
Алвес Пике Милито Абидал

Туре
Чави Кеита

Меси Ибра Анри

јас на од анри би го стал педро :smir:

Шо ви е филмот со аватарот? Што означува? Фала однапред.:smir:

Шо ви е филмот со аватарот? Што означува? Фала однапред.:smir:

timthumb.php

Ens hi deixarem la pell - Ќе ја оставиме кожата на терен. (Ке дадеме се од себе)
Remuntada - враќање (пресврт)

Снајдер е неизвесен за реваншот,па така шансите на Барса се далеку поголеми да го поправи скорот од -2 гола.....со оглед дека фалеше Иниеста на првиот дуел,вака се добива нешто како компензација.....сепак не е сигурно неиграњето на Снајдер-па да видиме

Снајдер е неизвесен за реваншот,па така шансите на Барса се далеку поголеми да го поправи скорот од -2 гола.....со оглед дека фалеше Иниеста на првиот дуел,вака се добива нешто како компензација.....сепак не е сигурно неиграњето на Снајдер-па да видиме

Неиграњето на Снајдер значи дека ќе игра уште еден копач од старт. Мунтари можеби...

Предност е што ќе им биде многу потешко да организираат контри, ама затоа ќе има играч плус пред шеснаесетникот на Интер.

Неиграњето на Снајдер значи дека ќе игра уште еден копач од старт. Мунтари можеби...

Предност е што ќе им биде многу потешко да организираат контри, ама затоа ќе има играч плус пред шеснаесетникот на Интер.
Снајдер им ја држи целата игра,од него идат сите опасности кон голот и им го подобрува поседот на топката......за “колачите“ си има задолжен судија :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom