Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па Јанг не верувам дека би го зеле,подобро Педро отколку Јанг.

Абе Педро ни е полн погодок, Фабре че се зема за партнер на Чави, деструктивци црнцине че ни бидат, Трајче на позајмица нека оди подалеку некаде и таман сме. А Јанг ако дојди можи од клупа почесто со Бојан да влегува, то е то.

Пак не може Јанг,Џефрен го имаме :)

Оваа не смее да се пропушти :

“I appreciate that they consider me among the best, but I think Lionel Messi is the best player in the world. What he does with the ball is incredible. And he scores so many goals.He’s been fantastic again this year. He’s the best player in the world.”
Manchester United and England striker Wayne Rooney speaks to Manchester United’s official website.

“I appreciate that they consider me among the best, but I think Lionel Messi is the best player in the world. What he does with the ball is incredible. And he scores so many goals.He’s been fantastic again this year. He’s the best player in the world.”
Manchester United and England striker Wayne Rooney speaks to Manchester United’s official website.

Мислам дека нема потреба од додатни коментари после ова

rano e se uste za kupuvanje na igraci,odnosno ima vreme za koj igrac ni trebe a koj igrac ne ni trebe

P.S. neznam dali znaete no jas ke vi kazam :)
de blekeree ke ni sudi protiv inter :)

2 pati ni sudel on

Chelsea-Barcelona 1-0 vo fazata po grupi
Barcelona-Shakhtar Doentsk 1-0 Uefa super cup

Има на www.forzainter.com форумот 10 најЛОШИ одлуки против итаљански екипи ....

Овербо и Де Блекере се прво место зад нив е Мехуто Гонзалес =)

Да не речете плачам , али тоа е =)

Викате че биди барем праведен за обете страни?

Дај боже ...мада тврдам дека некој ке добие поголема правда , некој помала ...

+се мислам дека ке му биде помогнато на Интер да отиде до финалето (ако треба) зашо се е у пари ...а Италјанско/германски преставници немало од далечната 2005 ? (мислам) т.е 2000 за германците ?

Correct me if I'm wrong :):tv:

дечки неможам аватаров да го сменам дај теми на профил линк незнам со е работава:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom