Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ocigledno cela spanija protiv Barca.Od sudii do se potkupeno najmiloto da im go ebam nivno.

Калехон,алал ти вера,одлично изглуми:aplauz:
Очај!

Фала богу ги откачивме Еспањол.
Кај Виљареал и Севиља ќе се прошетаме и полесно од очекувањата.

Ова нема смисла. Дај поарно да им ја дадеме титулата, ептен им е потребна. Знаев дека ќе биде вака уште кога го поништија картонот на Камени.

Ова ѓубрево не уништи:nerv:

undiano_mallenco_pleno_partido_liga1.jpg

Kolku i da bese los sudijata vinata e na ekipata...igraa kako uplaseni celo prvo poluvreme,samite si sozdadoa pritisok uste pred mecot,najtezok vakov takov...pa protiv Real igraa 10 pati poopusteno,protiv Manchester vo finale igraa 10 pati poopusteno.

Da bea dobar tim Espanjol nemase da imaat 50 poeni pomalku...malku gi stegnaa po crveniot karton i ne znaeja glavata kade im e.

Mnogu losa taktika,ne znam sto drugo da kazam...mnogu nedostigaat Abidal i Iniesta.

a i Messi nz zasto ne asistirase do nekoj pri krajot:tapp: Guardiola zbesna posto imase uste nekoi 15-20 sec da se zavrski akcijata,a ciganive cigani,isti ko publikata,frlea predmeti po Messi i zamislete Xavi ej:nerv:

Со копачи не се игра фудбал....така да тоа е тоа. Можевме и подобро али јебига.

Идемо даље!

Се знаеше дека ке биде тежок натпреваров, џокерот го потрошивме, идеме на 5 победи до крај. Пеколно тешко ке биде.

Nema veze deka sudijata bil kriv, Barca izigra epten tapa, najloso ovaa sezona... da se nemalo edna asalna sansa cel mec. Ja se plasev od Kameni (znam deka kopileto znae da se razbrani ko ludo) ali nemase potreba nitu da intervenira. A i Pep so formacijava (potpcno so sotavot) me nakurci... stava podefanziven tim ko da igrame protiv Real... so niv taktikata uspea posto se zivi drva u odbrana ali sea kurac. Dobro si igrase Bojan poslednive nekolku utakmici, mesto da go staese nego centarfor, Messi desno, Pedro levo, bez Milito u odbrana, Pep resi Maxwell ke go igral krilo... U Picku Mater, epten se nakurciv... se mi smrdi na sezonata od pred 3-4 godini koa izgubnija sigurna titula u poslednite kola. Aj samo neka odigraat dobro so Inter pa ke im go prostime ova... ako ne... na Pep ke mu praam harikiri, taka da si znae.

izgubivme od A.Madrid,remiziravme so Almeria,Osasuna ili koi i da se.Primavme 2 evtini gola od Arsenal.Znaci ne e nitu do El Clasicoto nitu do momentalnata pozicija na tabelata.Ova e gradsko derbi kade i da igraat prvo plasiraniot so posledniot,natprevarot nosi epitet Derbi mec.Taka da treba maksimalno podgotveni da vlezat u teren,mislite samo kon toj natprevar a ne Inter ili pa finaleto na Bernabeu,ili pa toa sto spomna El Clasico.Dovolni bi bile 1-2 odbranbeni greski i ete ti trcaj posle da postignes uste tolku.Znaci neka si ja misli Pep sto pomotivirani da gi vnese igracite u teren
da se citiram samiot sebesi,posebno do Toni da go prasam,sfakas li sto sakav da ti kazam sinoka:smir:

Ајде,момци главите горе,па не ни изгубивме!
:BARCA::BARCA::BARCA:

И судијата ама и тие од Еспањол игра како пи*ки мамето нивно :drk:

Според тоа како тргнаа со поништувањето на картоните, многу нормално би било да му го поништат црвениот на Дани....али.....

Видовте збесна Максвел кога на крајот Меси не го проигра , али ЈБГА:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom