Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе на домашен терен и не се баш лоши, + против нас стално се екстра мотивирани, али нормално, очекувам нова победа.

Нека бидат колку сакаат мотивирани...овој пат ќе ги згазиме.

Екипата нема да дозволи да ни се загрози првата позиција така да очекувам притисок од самиот почеток и сигурна победа :)

Инаку, добар дресов погоре :blaugrana:
Од кај го најде?

Ајде да отвориме тема Еспљњол-Барселона :pos2::pos2:

Мене искрено ми е страв бидејќи колку и да имаат слаба сезона тоа копилињата гз ќе дадат само за Барса да не освои Примера:tapp:

е па ќе дадат богами....една 3ка ќе примат сигурно

Мене искрено ми е страв бидејќи колку и да имаат слаба сезона тоа копилињата гз ќе дадат само за Барса да не освои Примера:tapp:

Зарем се двоумите во силата на нашата БАРСА??

По победата во вакво Ел Класико кое се случува еднаш во 100 години,каде и ние и Реал влеговме изедначени со бодови,во сезона кога и двата тима играат најдобро што знаат...така да јас верувам дека Еспљњол нема да може да ни парира! :barca:

Зарем се двоумите во силата на нашата БАРСА??

По победата во вакво Ел Класико кое се случува еднаш во 100 години,каде и ние и Реал влеговме изедначени со бодови,во сезона кога и двата тима играат најдобро што знаат...така да јас верувам дека Еспљњол нема да може да ни парира! :barca:

izgubivme od A.Madrid,remiziravme so Almeria,Osasuna ili koi i da se.Primavme 2 evtini gola od Arsenal.Znaci ne e nitu do El Clasicoto nitu do momentalnata pozicija na tabelata.Ova e gradsko derbi kade i da igraat prvo plasiraniot so posledniot,natprevarot nosi epitet Derbi mec.Taka da treba maksimalno podgotveni da vlezat u teren,mislite samo kon toj natprevar a ne Inter ili pa finaleto na Bernabeu,ili pa toa sto spomna El Clasico.Dovolni bi bile 1-2 odbranbeni greski i ete ti trcaj posle da postignes uste tolku.Znaci neka si ja misli Pep sto pomotivirani da gi vnese igracite u teren

izgubivme od A.Madrid,remiziravme so Almeria,Osasuna ili koi i da se.Primavme 2 evtini gola od Arsenal.Znaci ne e nitu do El Clasicoto nitu do momentalnata pozicija na tabelata.Ova e gradsko derbi kade i da igraat prvo plasiraniot so posledniot,natprevarot nosi epitet Derbi mec.Taka da treba maksimalno podgotveni da vlezat u teren,mislite samo kon toj natprevar a ne Inter ili pa finaleto na Bernabeu,ili pa toa sto spomna El Clasico.Dovolni bi bile 1-2 odbranbeni greski i ete ti trcaj posle da postignes uste tolku.Znaci neka si ja misli Pep sto pomotivirani da gi vnese igracite u teren

Ако играме како против Реал тогаш нема теоретска шанса да примиме евтини голови,едноставно одбраната беше на највисоко можно ниво!

За мотивацијата не берете гајле Пеп е најдобриот мотиватор,а освен тоа нема да се заборави фактот дека поради Еспљњол изгубивме една титула :)

Ако играме како против Реал тогаш нема теоретска шанса да примиме евтини голови,едноставно одбраната беше на највисоко можно ниво!

За мотивацијата не берете гајле Пеп е најдобриот мотиватор,а освен тоа нема да се заборави фактот дека поради Еспљњол изгубивме една титула :)

pamtis lani kako podzaboravija Barca-Espanyol 1-2:nesvest: ali aj ke vidime so ke se sluci iako go imam toa loso predcustvo:tapp:

Еспањол го има најслабиот напад во лигата, но има солидна одбрана и само 3 порази на домашен терен. Башка педерите се секогаш максимално мотивирани во овие дуели и ретко се случува Барса лесно и убедливо да помине на овој дуел.

Сепак очекувам рутинска победа без премногу замарање и трошење на играчите.

Ве гледам многу песимисти...:toe:

Јас едноставно верувам дека Пеп нема да дозволи да се опуштат баш сега играчите,баш кога со овие 3-бода речиси ќе биде решена работата за титулата.

Имаше и на sport.es или elmundodeportivo еден наслов дека оваа е финале и затоа очекувам да се влезат на овој меч максимално концентрирани..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom