Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
i so 4 razlika da tepate (ako tepate de) pak ke sme pred vas :tapp: (74:64 :smir:)

Тоа шо си го стаил у загради е бројот на дадени голови од двата тима...
Вкупната ГОЛРАЗЛИКА (бројот на дадени - број на примени) е битна во овој случај...

А таа е:
52 за Реал ( 74 - 22)
48 за Барса (64 - 16)
:smir:

И вечер на пример ако победиме 0-4 ќе се израмнат головите. Кој ќе биде прв? Се гледат ваљда меѓусебните дуели.

И вечер на пример ако победиме 0-4 ќе се израмнат головите. Кој ќе биде прв? Се гледат ваљда меѓусебните дуели.

Ако имаат исто бодови, се гледа меѓусебниот дуел..... ако и во меѓусебниот дуел екипите се изедначени(1 пораз и 1 победа на пр.) тогаш се гледа гол разликата. Така да со 4 гола вечер, Барса би требало да избие на првото место...... бидејки го победи Реал.

Ама не е ни толку битно тоа сега, многу работи ке станат појасни по дуелот на Бернабе :smir:

Не се замарајте толку со гол разликата еве кај е дуелот со Реал Мадрид и да бидат до тогаш први не ништо страшно, само што очекувам кикс нивни уште пред дуелот со Барса. На пример со Атлетико Мадрид.

Може некој да ми ги цитира Вкупните Трофеи на Барса, и Фкупните на Реал.

ВЕ МОЛАМ, ВЕ МОЛААМ!

"What is Lionel Messi? He scores goals, but hes not a striker. He creates goals, But hes not a winger. There is no Footballing term for what Lionel Messi is." - Clive Tydsley - ITV
:cuc:

Кој има дадено повеќе на сите натпревари досега, после 11 април друга приказна :)

Не се замарајте толку со гол разликата еве кај е дуелот со Реал Мадрид и да бидат до тогаш први не ништо страшно, само што очекувам кикс нивни уште пред дуелот со Барса. На пример со Атлетико Мадрид.

Реал побрзо може да киксне со Гетафе нагости отколку со Атлетико дома,
а не биди сигурен дека и Барса нема барем еднаш да киксне до тогаш, на две кола пред класико има тешко гостување кај Мајорка :smir:

Може некој да ми ги цитира Вкупните Трофеи на Барса, и Фкупните на Реал.

ВЕ МОЛАМ, ВЕ МОЛААМ!

Еднаш ги постирав јас, али сеа незнам од кај го најдов линкот. Пробај на википедија. Иначе знам дека Барса имаше 105, а реал 99.

Ајде момци идемо вечер на победа, според мене вака некако би бил стартниот состав за вечер:

---------------Викец---------------
---Дани---Пујол/Милито---Пике--Максвел
-Јаја------Буски------Иниеста-
-LM10-----Ибра----TH14-

Valdes - Alves Pique Milito Maxwell - Keita Toure Busquets - Messi Ibrahimovic Pedro :smir:

Незнам шо е работата со Иниеста :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom