Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ја мислим дека не залузивмо да победимо така да треба да се задоволимо со нерешен резулта инаку сум крајно разочаран од пујол искрено очекував повеќе од него али :toe: годините го прават своето

Лош натпревар ебаго... ај ќе дојдат на камп ноу :)

Кај НЕКОГО ланскиот меч од полуфиналето Челзи-Барса стварно оставило доживотни трауми!!

Аааааааах Екстрим легендо фоумџиска:)
П.С. Кај е Даворче бе уште го нема.....ја па викам интересно ќе биде вечерва:)

Кај НЕКОГО ланскиот меч од полуфиналето Челзи-Барса стварно оставило доживотни трауми!!

Едит ете го и Даворче бе:vozbud::vozbud:

Ете сум бе!

Честито 1/4 финале.
Дали е заслужено или не,ќе видиме после утакмица на Камп:pipi:

О Давор шо се замараш незнам де остај ги аман и ти самиот Пеп си призна многу работи тогаш а не овие :helou:

Честито победа дечки.Разочаран сум од слабата игра.Очекував победа.Сепак оваа е ЛШ и овде нема слаби противници.Ајде на Кампот да ги згазете па се гледаме во 1\4 финале :vozbud:

Катастрофално прво полувреме, одбраната очајна, средината кога е без Иниеста е далеку послаба, а истовремено и нападот послаб. Меси беше единствениот кој нешто правеше во прво полувреме, но последниве дуели се гледа колку фали Алвес да го растерети Меси на десната страна.

Второ полувреме доста посигурна игра, но реално нерешениот резултат беше максимум што заслужи Барса со оваа игра денес.

Очекувам каде каде подобра игра на реваншот, да се нападне уште во првото полувреме и да не им се дозволи ниту да помислат дека можат да направат изненадување.

О Давор шо се замараш незнам де остај ги аман и ти самиот Пеп си призна многу работи тогаш а не овие :helou:
О Даворе послушајх го дечкото гледаш колку е паметен. :)
Честито победа дечки.Разочаран сум од слабата игра.Очекував победа.Сепак оваа е ЛШ и овде нема слаби противници.Ајде на Кампот да ги згазете па се гледаме во 1\4 финале :vozbud:

:pos2::pos2:не беше победа али ок:):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom