Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
То Чавиии !!! да видат кој е кој мамицата нивна !!!
Меси:cuc::cuc:

Ајде чао. Ете зошто Меси е најдобар фудбалер во светот.

Ме зезаш? Крив е тој што ја води топката пошо Пике сака да му ја сјебе ногата? :tv:

Чист црвен, факт. А и не е многу битно, води Барса 2-0.

Чекај сеа ти мене ме зезаш? Пике ја водеше топката и кога му избега двајцата отидоа на топка.

Како е тоа црвен картон? Милион пати се случило и милион пати фудбалерот што каснел поминал со жолт картон.

Пике доби црвен само заради пиздењето на Марка и на Ас минатата недела дека судиите судат за Барса. Сега за да докажат дека не е така судат како што судат. Гледај какви фаули не суди кретенов.

Ајде чао. Ете зошто Меси е најдобар фудбалер во светот.

Чекај сеа ти мене ме зезаш? Пике ја водеше топката и кога му избега двајцата отидоа на топка.

Како е тоа црвен картон? Милион пати се случило и милион пати фудбалерот што каснел поминал со жолт картон.

Пике доби црвен само заради пиздењето на Марка и на Ас минатата недела дека судиите судат за Барса. Сега за да докажат дека не е така судат како што судат. Гледај какви фаули не суди кретенов.
Не ме зафркавај. Виде ли како му влезе?
Апсолутен црвен картон. Чист како солза, ова ако не е црвен тогаш незнам што е. Да не беше спремен противничкиот играч на ваков старт, можеби да има последици кој ке му влијаат на кариерата.
Види го пак стартот можеби тогаш ке се помириш дека ова е црвен.

ајде,не е интересно веќе и тројца да исклучат џабе е СЕ

Пиздењето на Марка и Ас беше оправдано, можеби не конкретно за Барса али општо дека судиите во Шпанија се катастрофа. А вакви ситуации на судијата е да процени дали е црвен или не. Нема риплеј за него. И жут да му даеше оправдано, али и црвен.

И ако збориш за последново на Боатенг и Меси, чист старт. Прво топката па после Меси.

Пиздењето на Марка и Ас беше оправдано, можеби не конкретно за Барса али општо дека судиите во Шпанија се катастрофа. А вакви ситуации на судијата е да процени дали е црвен или не. Нема риплеј за него. И жут да му даеше оправдано, али и црвен.

И ако збориш за последново на Боатенг и Меси, чист старт. Прво топката па после Меси.

Фаул си е фаул. Ако отишол играчот прво на топка нема да му дадеш жолт картон ама никако нема да му го простиш фаулот.

Иначе зборев за фаулот над Кеита.

Иначе ако не се сеќаваш за минатата недела не збореа марка и ас општо за судиите туку користеа фотошоп за да докажат дека Педро го дал голот од офсајд. Дури и име на му дадоа на „скандалот“ во кој што судиите судат за Барса против Реал.

Готово победа од 2-1 на која можеме да бидеме задоволни, игравме без 1 клучен играч во одбрана мање така да што е тука е важно 3-те бода се наши..
За следниот натпревар не ме плаши зашто нема да ги има Рафа и Пике затоа што тука се Пујол и Милито евентуално Чиги..
Нека ни е честито победата и нека ни се множат.

Честито нека ни е победата.Судењето беше пропаст.Два непостоечки црвени на Пиќе и Маркез, но тоа е.За наредниот натпревар ги имаме Пујол и Милито кој одлично играше вечерва.

П.С Играчи на натпреварот Меси и Иниеста :smir:

Честито победа момци !! Се виде вечерва какви дијаманти поседуваме во тимот, а Иниеста, Иниеста е невидено играчиште, моментално број еден на неговата позиција, едноставно класа над другите на таа позиција.

п.с. На судијата се женско на к*р да му стаам !!

Е дааа бравоо за судијата и на Маркез му даде црвен картон...а кај виде црвен жими куров:tapp:

Сепак им покажавме на сите дека можеме да се носиме со вакви ситуации.
Меси...па нема збор за него...нека повели некој да јаде гомна за него...:shara:

Иниеста се повеќе и повеќе влегува во форма.Милито и Маркез се многу добар тандем за во одбрана,а Милито покажа дека има да даде уште многу за Барса.

Кеита имаше слаб натпревар не искористи добри шанси за гол а и играта не му беше во којзнае какво ниво.Туре мислам се повреди...се надевам дека не е нешто сериозно.

Пеп е стварно еден од најдобрите тренери во светот...какви ротации само прави...

Следниот меч ни е против Атлетико Мадрид во Винсенте Калдерон,таму ќе бидеме без Пике и Маркез,не очекува тежок натпревар но верувам дека 3-те бода ќе дојдат на Камп Ноу.

Уште еднаш по којзнае кој пат покажавме зошто сме најдобри...покажавме карактер како што му доликува на шампионот...им ги затнавме муцките на хејтерите(АС и Марка=Мадрид)...

VISCA EL BARCA! :pobeda::pobeda:

Dobar natprevar i zasluzena pobeda na barca. Cel zivot sum fan na barca ama crveniot bese crven so tapija.Topkata bese kaj piqe ama mu izbega i posle e toj startot koj e za crven karton ,nema ni koleno u koleno ni nisto drugo! Cist crven karton ama i cista pobeda na barca ,nitu sudijata sakase da vrati za crveniot( so sudenje za barca) ni pa go dovedoja u takva situacij.Real ce kiksneeeeeeeeeee!!!!!!

Пиздењето на Марка и Ас конкретно беше со акцентот за голот на Педро, гол кој беше сосема регуларен, немаше таму никаков офсајд, најмалку во линија, али сепак Марка и Ас ако веке сметаат дека во Шпанија судат лоши судии што е апсолутно точно,се виде тоа вечерва, ондак требаше уште во првите 10 кола да се кренат кога на Реал му судеа непостоечки пенали за победа, признати голови од офсајд, како и поништување на чисти голови на противниците на Реал.
Најмалку на три натпревари се десиа тие ситуации каде Реал победуваше заради "грешки" на судиите.

Али нормално, знаеме добро ние кој се тие весници, знаеме кон кој се наклонети и зашто и со која цел почнуваат да пиздат.

Едноставно ја гледаат немоќта на Реал, гледаат дека тешко ќе може да се стопи бодовната разлика со ваквата игра на Барса, па пробуваат да наметнат некаков притисок над судиите кога ќе и судат на Барса.

iniesta car na terenot,site kicmi mu gi izmesti na igracite na getafe
isto taka i milito mnogu mi se bindisa,mnogu dobar natprevar izigra

Пред се Честито победа.:smir:

1. Пике заработи црвен, ама и искрено како фан на Барса признавам дека имаше контакт за Црвен, е сеа што е тука е.
2. Пеналот од Рафа Маркез беше пенал, ама тука ништо не видов за Црвен Картон, тоа стварно крајно ме изнервира.
3. Иако со играч помалце цела утакмица игравме, сепак мислам дека докажавме дека сме Барса, со исклучок на Ибрахимовиќ кој е во Оф Форма.

ПС : Незнам дали ја гледавте на Алфа, Така сум се Смеал во оној коментатор, Врска нема Грешниот.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom