Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Маркез ѕвер денеска и во одбрана и во игра, али Чиги се оплеска мајке ми.:(

леле бе шо е веќе со судијава,уште еден чист гол ни поништи:tapp::tapp:

СУДИЈАВА НЕКА СИ ЕБЕ МАТЕР :@:@
НИТИ ПЕНАЛ ДАВА, А ГОЛ ПОНИШТУВА :nerv::nerv::nerv:

Сварно чисто гол му поништи на Алвес!!!!
Овој судија судеше мислам Фенербахче - Партизан и ,Фенер си дава автогол,овој свири офсајд,живи смешки :)

Нема некој асален судија кој што без грешка ќе си го води мечот, се се некој умрени на цело али вакви не сум видел на Ибра го влечеа за дрес и рипнаа врз него нема пенал, после даваме гол и нема гол.

НЕКА УМРЕ ТОЈ СУДИЈА. :toe:

против се можеме,ама не и против судиите,се да му ебам,два чисти гола ни поништи и не суди пенал:tapp::tapp:

Можам само да се молам судијава веќе никад да не ни суди натпревар во Ла Лига а ниту па во некој куп.
Не дека се жалам или барам некое оправдание али стварно беше премногу...
Значи чист пенал врз Ибра не суди, после чист гол на Бојан поништува и кога израмни Ибра веќе одма во следната акција суди пенал за Севиља. Не дека немаше пенал над Капел али кога веќе не досуди пенал над Ибра ондак не суди и пенал за Капел.
И на крај, во најмала рака сомнително поништува гол на Алавес кој според мене беше во линија со одбранбениот на Севиља.
После се тоа тешко е да се победи.
Али што е, тука е, има уште еден натпревар за играње, не е ништо загубено иако ќе играме на нивен терен.
А за натпреварот со нив во Примера кој ќе биде следниот виќенд, со Ибра, Анри и Чави од првата минута можам да гарантирам дека ќе ги згазиме на Кампот.

Што побрзо испаднеме,тоа подобро.:smir:

Добро бе со кој памет 25 мил за Чигрински?? Мислам дека ова беше голема грешка на барса иако дечкото е млад

Па можеби најдобро ќе биде така, пошо секој натпревар му е потпросечен.А денес и Максвел слабо некако, како летајка некоја беше :D

Aбе тој нормално дека пробува да го вклопи ама на дечкото слабо некако му оди.Секој натпревар по некој голем кикс прави.Имам гледано повеќе наптревари на барса и не можам да најдам 1 каде што одиграл добро.Најдобро ќе биде на позајмица пошо и онака имате замени за Пике и Пујол, доволни се Маркез и Милито.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom