Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
200911292047186686casil.jpg

zosto sekogas ovie od barsa me dupat:pos2::pos2:

Инаку во среда на Светското најверојатно ќе играме со Атлантес со оглед дека во 70 минута дечките водат 2-0, а и според играва тешко дека Оукленд ќе успее да даде два гола за 20 минути
П.С. Во Атлантес има играч кој се вика Рафаел Маркез:)

валдес
алвес пујол пике максвел
чави туре/бускетс иниеста
педро ибра анри

второ полувреме, максвел за абидал
туре за бускетс, бускетс за туре
кеита за анри :smir:

Da, toa sto go rekov :) samo oficijalno toure kako dmf :smir:

ајде честитки за Меси за златната топка,и ме радува тоа што конечно Туре е во почетниот состав,а Бускетс е на клупата

Meси си ја доби златната топката на својот стадион, пред својата публика, поубаво амин!!!!

Него педериве премногу тепаат, нека си ебат мајката, сакам да ги видам во 2 лига.

П.С. Само еден гол ни треба и има да ги отвориме како паштета!!!!

Од прва мислев дека е чист пенал, ама по повторената се виде дека немаше пенал:)
Како и да е Ибра му ја здрве тројца не ја бранеа оваа:)

Аиии го утепаа Чави коа му напраија пенал:( се повреди ?

Haha.... Ibrahimovic Carot im go zaledi golot....bace ne bese bas penal..ali nema veza... ovaa e cist kec :)

Грдо е вака да тепаат...Реал Мадрид стајл. Цк цк, доколку победат ич нема да ми биде слатка победата.

E ako de... moze ce padnat uste 2-3 gola vtoro poluvreme, ova mu bese um na espanjol drug pat bunker NE! :uvo:

Аиии го утепаа Чави коа му напраија пенал:( се повреди ?
Да да повреден. Според први информации по неофцијални сајтови ќе отсуствува се до дербито на Бернабе против вас, изгледа точно за вас да ви го здрви некој тогаш:)
Грдо е вака да тепаат...Реал Мадрид стајл. Цк цк, доколку победат ич нема да ми биде слатка победата.
Да сетиме и ние еднаш како е тоа у нивен стил да победуваш, ама јас милсам дека нема да биде тој филинг овоа коло ќе им дадеме уште некој гол:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom