Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:nesum: Статистики за мечот...ОМГ :vozbud:

99329128.jpg

Честито нека ни е и нека ни се множат победите:smir::smir:

Не ја гледав утакмицава така да нема да коментирам....

Поздрав до Серпико и остали кои ги презентираа фановите на Барселона.:smir::smir:

пс. Посед на топка :vozbud::vozbud::vozbud:

Ајде честито нека ни е победата им покажавме на Украинциве:)Сега сме први и релативно полесни противници можат да ни се паднат, ама исто така можеме да налетаме на Милан или Баерн. Јас ги сакам ЦСКА или Олимпијакос да ги преслушаме гејциве.
Валдес почна да си ги прави повторно киксовите. Во саботата со Депортиво, днееска повторно кикс ваљда нема да влезе дечкото у серија.
А стварно ми е страв за Меси. Денеска човекот го искршија од мавање, а при повредава не го удрија толку колку шо он лошо падна. Како и да е се надевам дека нема да биде нешто посериозно:toe:
П.С. Поздрав до Серпико и цела друга екипа шо беше во студио:)
VISCA BARCA

:) eee nasiot Vikec nitu edna odbrana ne napravil
Па не направил една топка одеше у рамки во гол и таа беше гол:tapp::nesvest:

Ајде честито нека ни е победата им покажавме на Украинциве:)Сега сме први и релативно полесни противници можат да ни се паднат, ама исто така можеме да налетаме на Милан или Баерн. Јас ги сакам ЦСКА или Олимпијакос да ги преслушаме гејциве.
Валдес почна да си ги прави повторно киксовите. Во саботата со Депортиво, днееска повторно кикс ваљда нема да влезе дечкото у серија.
А стварно ми е страв за Меси. Денеска човекот го искршија од мавање, а при повредава не го удрија толку колку шо он лошо падна. Како и да е се надевам дека нема да биде нешто посериозно:toe:

И Милан и Баерн би ги ставил во тие релативно полесни противници:toe:

И Милан и Баерн би ги ставил во тие релативно полесни противници:toe:
Па да,полесни се отколку ако бевме 2ри,да можевме да се паднеме со Челзи,Манчестер,Арсенал...

Честито победа.

Па да,полесни се отколку ако бевме 2ри,да можевме да се паднеме со Челзи,Манчестер,Арсенал...

Честито победа.

Па искрено и не ми е многу битно со кој ќе се паднеме, и онака за да стигнеме до финале ќе треба да ги тепаме сите, и јаки и слаби. Нека му ја мислат тие што можат да се паднат против нас....

Имаше некој други од Форумов како Фан на Барса освен Серпико ?

Позз до Серпико иако јас не Гледав ништо.:smir:

Јас бев, само јас и Боби бевме со дресои...

срам да ви е на сите фанови на барса кои како бескичмењаци дремете пред тастатура и тврдите дека сте фанови!

поздрав до дечките што гостуваа во емисија може беа малце ама барем имаат јајца, гледам го следат нашиот пример и само пофални зборови за нив! здравје да гостуваме во финалето заедно!

срам да ви е на сите фанови на барса кои како бескичмењаци дремете пред тастатура и тврдите дека сте фанови!

поздрав до дечките што гостуваа во емисија може беа малце ама барем имаат јајца, гледам го следат нашиот пример и само пофални зборови за нив! здравје да гостуваме во финалето заедно!
Е,не усрами сега.:kesa:

Е,не усрами сега.:kesa:
не треба ја да те усрамувам! треба сам да се засрамиш! ги оставивте на цедило а дење ноќе дркаш по форумов барса од уста не ја вадиш!
ебате навивачите.....

не треба ја да те усрамувам! треба сам да се засрамиш! ги оставивте на цедило а дење ноќе дркаш по форумов барса од уста не ја вадиш!
ебате навивачите.....
Дечко,извини вака ама морав...
Како прво, не е секој полнолетен и да оди кога сака и каде сака,ти имаш 19 години,нормално дека ќе идеш.
Како второ,не е секој од Скопје па да има да плати превоз до таму,а назад?Пешки ли да си доаѓам или такси да плаќам 500 денари.

И да,не ме е срам што не сум бил таму,а причината не е ниту една од горе наведените.

Гледав комбинирано малце Интер малце овој дуел и што да се каже целосна доминација во поседот, очекував победа пред натпреварот и тоа се оствари. Валдес почна пак со глупостите ама искрено од него секогаш очекувам такво нешто.

Во основа мислам дека од можните противници нема пресериозен залак со оглед на тоа дека фаворитите речиси секаде освоија 1во место, но сепак Милан и Баерн па и Лион се меѓу понезгодните.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom