Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

:nesum: Статистики за мечот...ОМГ
![]()
eee nasiot Vikec nitu edna odbrana ne napravil
Сега сме први и релативно полесни противници можат да ни се паднат, ама исто така можеме да налетаме на Милан или Баерн. Јас ги сакам ЦСКА или Олимпијакос да ги преслушаме гејциве.

Па не направил една топка одеше у рамки во гол и таа беше голeee nasiot Vikec nitu edna odbrana ne napravil
:nesvest:Ајде честито нека ни е победата им покажавме на УкраинцивеСега сме први и релативно полесни противници можат да ни се паднат, ама исто така можеме да налетаме на Милан или Баерн. Јас ги сакам ЦСКА или Олимпијакос да ги преслушаме гејциве.
Валдес почна да си ги прави повторно киксовите. Во саботата со Депортиво, днееска повторно кикс ваљда нема да влезе дечкото у серија.
А стварно ми е страв за Меси. Денеска човекот го искршија од мавање, а при повредава не го удрија толку колку шо он лошо падна. Како и да е се надевам дека нема да биде нешто посериозно![]()

Па да,полесни се отколку ако бевме 2ри,да можевме да се паднеме со Челзи,Манчестер,Арсенал...И Милан и Баерн би ги ставил во тие релативно полесни противници![]()
Па да,полесни се отколку ако бевме 2ри,да можевме да се паднеме со Челзи,Манчестер,Арсенал...
Честито победа.
Е,не усрами сега.:kesa:срам да ви е на сите фанови на барса кои како бескичмењаци дремете пред тастатура и тврдите дека сте фанови!
поздрав до дечките што гостуваа во емисија може беа малце ама барем имаат јајца, гледам го следат нашиот пример и само пофални зборови за нив! здравје да гостуваме во финалето заедно!
не треба ја да те усрамувам! треба сам да се засрамиш! ги оставивте на цедило а дење ноќе дркаш по форумов барса од уста не ја вадиш!Е,не усрами сега.:kesa:
Дечко,извини вака ама морав...не треба ја да те усрамувам! треба сам да се засрамиш! ги оставивте на цедило а дење ноќе дркаш по форумов барса од уста не ја вадиш!
ебате навивачите.....