Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
искрено на човекот му треба одмор, нека го одморат 10тина дена таму нека дише малку :)
да да,требаше и на овој меч да добие одмор,ај само да не биде нешто посериозно,да биде бар спремен за градското дерби во сабота со еспањол

брао Барса осеќав дека ќе тепате... мислам дека во ждребот ќе имате релативно лесен противник, Олимпијакос или Порто :wink:
Порто не се баш лесен, но јас би сакал да им одржиме една лекција на Грците.:)

За тие што велеа дека Јаја ќе си идел, а тоа се работи и за мене можат слободно да си ги затнат устите. :)

Јаја е среќен во тимот и најверојатно нема да биде продаден на Сити.:)

http://www.totalbarca.com/2009/news/yaya-im-happy-at-barca/

Честито нека ни е победата, одлична игра прикажавме:smir: Само овие како рагби да играа а не фудбал ни ги испокасапија играчите :tapp::tapp: Да се надеваме дека со Лео е се во ред.

Читам сега дека најверојатно станува збор за иста повреда на меси како и на роналдо....барем така пишит...така да ако е вистина 3-4 недели пауза.

Читам сега дека најверојатно станува збор за иста повреда на меси како и на роналдо....барем така пишит...така да ако е вистина 3-4 недели пауза.

фала, чао!

Може линк од информацијата ? :pipi:

Роналдо го повреди скочниот зглоб колку што се сеќавам. А Меси се држеше за листот на ногата.

После Еспањол Барса нема утакмици следните 2-3 недели каде што е потребен Меси. На светското првенство ќе играат Педро и Кркич.

Порто не се баш лесен, но јас би сакал да им одржиме една лекција на Грците.:)

За тие што велеа дека Јаја ќе си идел, а тоа се работи и за мене можат слободно да си ги затнат устите. :)

Јаја е среќен во тимот и најверојатно нема да биде продаден на Сити.:)

http://www.totalbarca.com/2009/news/yaya-im-happy-at-barca/

да не се лесен али сепак боље Порто него ли Милан,Баерн или Лион... добро има и полесни ЦСКА,Штутгарт,Олимпијакос... ја сепак мислам дека тоа ќе биде Порто :tv:

не толку лесна победа,уште еднаш противник со бункер стил....
сепак мајсторски се разреши се а можеше уште 2-3 гола да се пикнат,сепак задоволни од партијата,браво гвардиола,браво барса !

Само не со вас да се паднеме :)
Хехе немам намера да провоцирам честитки за пласманот понатаму 2 гол беше маестрален.

Честито Победа. нек ни се Множат. Може некој головите оти не ја Гледав?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom